Συνεχίζετε η συγκέντρωση υλικής βοήθειας από τα εργατικά και τα σωματεία συνταξιούχων για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία



 

Σύντομα θα αναχωρήσει  η πρώτη αποστολή αλληλεγγύης προς τους σεισμόπληκτους. Ήδη έχει ξεκινήσει μια τεράστια καμπάνια συγκέντρωσης υλικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία.

Κόντρα στο αίσθημα φιλίας και αλληλεγγύης των λαών, αυτές τις δύσκολες ώρες αναδεικνύεται για μια ακόμη φορά η δολοφονική πολιτική των ιμπεριαλιστικών οργανισμών, που θυσιάζουν ανθρώπινες ζωές για τα συμφέροντα, τις επιδιώξεις και τους ανταγωνισμούς των μονοπωλίων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο λαός της Συρίας, που συνεχίζει να βιώνει την μακροχρόνια επέμβαση των ιμπεριαλιστών και με το δολοφονικό εμπάργκο που συνεχίζεται εν μέσω της τραγωδίας του καταστροφικού σεισμού της 6 Φλεβάρη.

Ο λαός της Συρίας χρειάζεται άμεση ανθρωπιστική βοήθεια, υλικά πρώτης ανάγκης, φάρμακα, κ.α. όμως ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ συνεχίζουν το δολοφονικό εμπάργκο ενάντια σε έναν ολόκληρο λαό, που δίνει μάχη για την επιβίωση με χιλιάδες νεκρούς από το σεισμό.

Απαιτούμε να αρθούν όλα τα εμπόδια στην αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στον λαό της Συρίας. Να σταματήσει τώρα το Δολοφονικό Εμπάργκο!

Τα υλικά που συγκεντρώνονται είναι τα εξής: Κουβέρτες, γάλα σε σκόνη, πάνες ενηλίκων/μωρών, σερβιέτες, απορρυπαντικά ρούχων, οροί, γάζες, χανζαπλάστ, είδη ατομικής υγιεινής, τρόφιμα μακράς διάρκειας.

Η συγκέντρωση των υλικών θα γίνεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, και μέχρι 17/2, από τις 10πμ έως και τις 1μμ και από 6μμ – 8μμ στο ισόγειο του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης, στα γραφεία του σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ.

Οι λαοί σώζουν τους λαούς !

Τηλ. Επικοινωνίας: 6943969145, 6940418076, 6945377373

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ Π.Ε ΚΟΖΑΝΗΣ

ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ – ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ & ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ – Σ.Ε.Ε.ΕΝ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.