Συλλυπητήριο μήνυμα του βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη: «Με οδύνη αποχαιρετούμε τον αείμνηστο Μανούσο Βολουδάκη»



 

Τον συνάδελφο βουλευτή Χανίων Μανούσο Βολουδάκη γνώρισα από την πρώτη κιόλας ημέρα μου στη Βουλή, το 2019, με αφορμή την καταγωγή της συζύγου του από τις Αυλές Σερβίων.

Σύντομα διαπίστωσα ότι εκτός από τη λεβεντιά, την αξιοπρέπεια και την ευγένεια που εξέπεμπε, διέθετε ευρύτητα γνώσεων, επιστημονική εγκυρότητα και κοινοβουλευτική πληρότητα και ποιότητα.

Τα στοιχεία που χαρακτήριζαν, όμως, την πολιτική παρουσία του ήταν το ήθος και η ευπρέπεια, ακόμα και όταν υπερασπιζόταν με σθένος και επιμονή τις αξίες και τις ιδέες του και τις διεκδικήσεις για τον τόπο του.

Οι συνάδελφοι και φίλοι του νιώθουμε συντετριμμένοι από την απώλεια και εκφράζουμε την οδύνη και την συμπαράστασή μας στον πόνο της οικογένειας και των οικείων του. Αείμνηστος!

Στάθης Κωνσταντινίδης

Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας  Π.Ε. Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.