Σύναψη συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινονικής Υγείας Π.Ε. Κοζάνης «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» και της Δομής Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανήλικων Προσφύγων Κοριτσιών Δήμου Βοΐου



 

Την Τρίτη 31/01/2023 τα Στελέχη του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ορίζοντες, Παναγιώτα Λαΐνα (Ψυχολόγος) και Αρετή Φουργκατσιώτη(Κοινωνιολόγος) επισκέφθηκαν την Δομή Ασυνόδευτων Ανήλικων Προσφύγων Κοριτσιών Δήμου Βοΐου- Πεντάλοφο Κοζάνης, στα πλαίσια της σύναψης συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ του Κέντρου και της Δομής.

Αφού ενημερώθηκαν και ξεναγήθηκαν από την Υπεύθυνη της Δομής Δρ. Ανδρομάχη Μπούνα- Βάιλα, συζήτησαν τις ανάγκες και τις μελλοντικές παρεμβάσεις που θα υλοποιηθούν από το Κέντρο Πρόληψης προς τα φιλοξενούμενα ανήλικα κορίτσια με τις ψυχολόγους της Δομής, Κατερίνα Γκούντρα & Αγγελική Τζελεπάκη.

Μέσα από τη σύναψη της εν λόγω συνεργασίας και οι δύο φορείς προσβλέπουν στη δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης και ενδυνάμωσης των ωφελούμενων κοριτσιών με στόχο την ομαλή ένταξή τους στην κοινότητα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.