Συστάθηκε το 1ο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Νομού Κοζάνης



 

Σε συνέχεια της ίδρυσης του Συλλόγου Διπλ. Αρχιτεκτόνων Ανωτάτων Σχολών Νομού Κοζάνης (59/2022 Διαταγή Ειρηνοδικείου Κοζάνης) και τη διεξαγωγή εκλογών στις 29/01/2023 είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ολοκλήρωση της διαδικασίας σύστασης Διοικητικού Συμβουλίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, αποτελούμενο από τους/τις

Σράγια Βασίλη, Πρόεδρο
Χαδιώ Κωνστάντζα, Αντιπρόεδρο
Σκόρδα Στέλιο, Γενικό Γραμματέα
Μιμίκου Εύη, Ταμία
Καράμπελα Χάρη, Μέλος
και τα αναπληρωματικά μέλη
Κουτσονάνου Αννίτα
Ρακοπούλου Σώνια

Xαιρετίζουν και ευχαριστούν όλα τα μέλη για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία ως προς την επίτευξη του αρχικού στόχου της ίδρυσης του Συλλόγου και ευελπιστούν σε μία συλλογική προσπάθεια για την πραγμάτωση των Σκοπών του.

Παράλληλα προσκαλούν όλους τους συναδέλφους και συναδέλφισσες του Νομού (εν ενεργεία και μη, απασχολούμενους στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα, νυν και μελλοντικούς) να συμμετάσχουν στις προσπάθειες για ευρύτερο διάλογο σχετικά με την ανάπτυξη του Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού και την ποιότητα του Δομημένου Περιβάλλοντος και Αναπτυξιακής Πολιτικής της ευρύτερης περιοχής, την ανάδειξη του Αρχιτεκτονικού Έργου και Επιστήμης και την προάσπιση της ακεραιότητας του επαγγέλματος,

Για πληροφορίες σχετικές με το Σύλλογο ή αιτήσεις εγγραφής οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να επικοινωνήσουν στο syllogos.arch.kozanis@gmail.com ή/και να συνδεθούν στη σελίδα facebook “Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Ν. Κοζάνης”.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.