Κάλεσμα από σωματεία στην Κοζάνη για συγκέντρωση υλικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία, Συρία και Λίβανο



Στεκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων και των λαών της Τουρκίας , της Συρίας, του Λιβάνου που επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό με εκατοντάδες νεκρούς, εγκλωβισμένους σε κτίρια που κατέρρευσαν.

Έχουμε βιώσει αντίστοιχες καταστάσεις στην χώρα μας και καταλαβαίνουμε την αγωνία των αδερφιών μας να βγάλουν από τα συντρίμμια τους πατεράδες , τις μανάδες, τα παιδιά τους. Είμαστε συγκλονισμένοι με τις εικόνες που βλέπουμε .Νιώθουμε τον πόνο που βιώνουν οι πληγέντες για τις ζωές που χάθηκαν.

Αυτές τις ώρες ασπίδα των λαών που χτυπήθηκαν από τον καταστροφικό σεισμό είναι η αλληλεγγύη και η βοήθεια που πρέπει να εκφραστεί άμεσα από το εργατικό κίνημα της χώρα μας. Οι λαοί δεν έχουν τίποτε να χωρίσουν, αντίθετα τους ενώνουν τα ίδια βάσανα και προβλήματα. 

Τα υλικά που συγκεντρώνονται είναι τα εξής: Κουβέρτες, γάλα σε σκόνη, πάνες ενηλίκων/μωρών, σερβιέτες, απορρυπαντικά ρούχων, οροί, γάζες, χανζαπλάστ, είδη ατομικής υγιεινής, τρόφιμα μακράς διάρκειας.

Η συγκέντρωση των υλικών θα γίνεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, και μέχρι 17/2,  από τις 10πμ έως και τις 1μμ και από 6μμ – 8μμ στο ισόγειο του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης, στα γραφεία του σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ.

Οι λαοί σώζουν τους λαούς !

Τηλ. Επικοινωνίας: 6943969145, 6940418076, 6945377373

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.