Γ. Ζεμπιλιάδου για Γ. Κασαπίδη: «Από τις 18.000 θέσεις εργασίας το 2020…. στη βόλτα με δανεικό αυτοκίνητο το 2023!»

Το οδοιπορικό της  αποτυχίας στη Δυτική Μακεδονία ξεκίνησε το 2020 με έναν Δράκο και 18.000 θέσεις εργασίας  και κατέληξε το 2023 σε βόλτα με δανεικό αυτοκίνητο…

Ο Λευκός Δράκος του Γιώργου Κασαπίδη, που θα έφερνε 8δις€, ένα εργοστάσιο παραγωγής πράσινου υδρογόνου, μια αυτοκινητοβιομηχανία κατασκευής υδρογονοκίνητων αυτοκινήτων, μια επένδυση κατασκευής βαρέων οχημάτων και απορριμματοφόρων, που όπως μας διαβεβαίωνε ο Περιφερειάρχης στο Περιφερειακό Συμβούλιο θα τα βλέπαμε και μέχρι το 2022  ….. κατέληξε σε ένα δανεικό αυτοκίνητο …για να κυκλοφορήσει λέει λίγες μέρες στους δρόμους της Κοζάνης…

Δεν χαιρόμαστε γι αυτό το οδοιπορικό αποτυχίας του Περιφερειάρχη.

Λυπόμαστε όμως γιατί προσπάθησε με τα παραμύθια του Λευκού Δράκου να συγκαλύψει την παντελή έλλειψη σχεδίου για την καταστροφική βίαιη και πρόχειρη Μετάβαση που ζούμε με βαριές επιπτώσεις στις ζωές μας.  

Λυπόμαστε που αντί να διεκδικεί Ενεργειακό Χώρο για τους Δυτικομακεδόνες και να εμποδίζει την λεηλασία της Γης μας από Φωτοβολταϊκά και Ανεμμογεννήτριες αλλότριων συμφερόντων ήταν άφαντος … κυνηγώντας τον Δράκο…

Που την ώρα που μας έπαιρναν κάτω από το τραπέζι, το Ταμείο Απολιγνιτοποίησης που δικαιούμασταν αποκλειστικά εμείς και μας κουτσούρευαν τα προνομιακά επενδυτικά κίνητρα, την ώρα που μας εξαφάνιζαν με ψίχουλα από το Ταμείο Ανάκαμψης,  που το ΠΕΠ της Περιφέρειας πάτωνε, αυτός έτρεχε πίσω από επαγγελματίες του λόμπι του Υδρογόνου.

Για όλα αυτά λυπόμαστε. 

Αδυνατούμε όμως να κατανοήσουμε σήμερα τους πανηγυρισμούς του με νέο τίτλο αυτή τη φορά … «…Πρώτη φορά αυτοκίνητο υδρογόνου στους ελληνικούς δρόμους…».

Ας μας κάνει τη χάρη, αυτή τη βόλτα με το δανεικό αυτοκίνητο, που  ίσως και να πληρώσαμε και μεταφορικά για να το φέρουμε, να μην το βαφτίζει και καινοτομία….  

Γεωργία Ζεμπιλιάδου 

Περιφερειακή Σύμβουλος 

Επικεφαλής του Συνδυασμού «ΕΛΠΙΔΑ»

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Γ. Ζεμπιλιάδου για Γ. Κασαπίδη: «Από τις 18.000 θέσεις εργασίας το 2020…. στη βόλτα με δανεικό αυτοκίνητο το 2023!»

 1. Στέλιος Κ,καθηγητης,βολιωτης.

  - Edit

  Απαντήστε

  Εδώ,αξίζει να γραφτεί κάτι,από ελληνική κωμωδία!
  Ο Βουτσάς,για να σαγηνευσει μια καλλονή, μη έχων,λόγο στέρεο και αληθινό,κατέφυγε σε μια μπουρδολογια και της είπε ” έχω αυτοκίνητο, πάμε μια βολτα;
  Έτσι και οι επιτελικοι,ντοπιοι μπουρδολογοι,για να σαγηνεψουν ψηφοφόρους,(προς αγραν ψήφων),χρησιμοποιούν ένα αυτοκίνητο υδρογόνου και το γυρίζουν από πλατεία σε πλατεία ,σαν τον αρκουδιαρη ,του μεσοπολέμου…
  που βασάνιζε την αρκούδα,όπως οι παραπάνω επιτελικοι μπουρδολογοι,βασανίζουν, 4 χρόνια τώρα,τον λαό με τα καλάθια- μπαμπούσκες,το καλάθι επιτελική αχρηστία,πιο μέσα το καλάθι της ακριβειας.πιο μέσα,το καλάθι της πεινας,πιο μέσα το καλάθι της Σαρακοστης,πιο μέσα το καλάθι της Μ.Εβδομαδας και του Πάσχα με αυγά αβαφα και με χαλκομανιες….ψημένα αρνιά.
  Ούτε προιοντα στη Ρωσία,ούτε γούνες στη Ρωσία,ούτε Πουτιν να βοηθήσει,μόνο
  μας στέλνει καλαθια- μπαμπουσκες!
  Πληρώνουμε τις μπούρδες του επιτελικου μπουρδολογου,του επικίνδυνου,του ανασφαλους,του μη προνοητικου,του μπουρδολογου Επιμηθεα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.