Σταύρος Καμπουρίδης: ”Έλεος πια έχει ξεφύγει κατάσταση με τα αδέσποτα είναι πολύ επικίνδυνα πλέον”(φωτογραφίες)



 

Ο Σταύρος Καμπουρίδης υποψήφιος δήμαρχος Κοζάνης, από την παράταξη «Εδώ Κοζάνη», σχολιάζει με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, την κατάσταση που επικρατεί με τα αδέσποτα σκυλιά στην πόλη.

Ακολουθεί η ανάρτησή του:

”Έλεος πια έχει ξεφύγει κατάσταση με τα αδέσποτα είναι πολύ επικίνδυνα πλέον”

 

 

4 σχόλια στο άρθρο “Σταύρος Καμπουρίδης: ”Έλεος πια έχει ξεφύγει κατάσταση με τα αδέσποτα είναι πολύ επικίνδυνα πλέον”(φωτογραφίες)

  1. Τα αδέσποτα δεν πείραξαν κανένα. Αν δεν αγαπάς τα ζώα δεν αγαπάς και τους ανθρώπους. Νόμος. Ο κ. Καμπουρίδης παρακινεί σε βία εναντίον των ζώων δηλαδή;

  2. Αφήστε τον αστείο και γελοίο λαϊκισμό για τους ψήφους υποψήφιε δήμαρxε.Το πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλάκια θα είναι υπαρκτό γιατί οι ανώριμοι άνθρωποι τα αφήνουν μόνα τους στον δρόμο xωρίς να τα λυπούνται.Στην πόλη μας οι επιθέσεις σκύλων είναι σε πάρα μα πάρα πολύ χαμηλό επίπεδο και αυτό ταυτοποιεί πως τα σκυλάκια δεν είναι επικίνδυνα αν δεν τα xτυπήσει ή αν δεν τα φερθεί άσxημα κάποιος.Το τι γίνεται ξέφυγε η κατάσταση έγινε επικίνδυνη με τα σκυλιά και ούτω κάθε εξής τι μήνυμα περνάει στον κόσμο;Της τρομολαγνίας της παρακίνησης βίας εναντίων τους ή το πως εσείς θα είστε ο σωτήρας της κατάστασης;Η πόλη διαθέτει τεράστια προβλήματα και εσείς τα βάλατε με τα σκυλάκια αντί να μιλήσετε για xαμένους πόρους για μείωση της τοπικής οικονομίας σε τρομακτικό βαθμό με αποτέλεσμα να είμαστε μία από τις φτωxότερες πόλεις στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή.Για δρόμους κατεστραμμένους για το ότι ένα ασθενοφόρο κάνει δύο ώρες να φτάσει στο νοσοκομείο για το θέμα της ανάπτυξης που είναι ανύπαρκτη λέξη πλέον για τους μικρομεσαίους και τα καταστήματα που πλέον δεν μπορούν ούτε καν να επιβιώσουν και πολλά άλλα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.