Τραγωδία στη Γαλλία: Μητέρα με τα επτά παιδιά της πέθαναν από φωτιά στο διαμέρισμά τους



 

Τραγωδία σημειώθηκε στη Γαλλία με επτά παιδιά ηλικίας από 2 ως 14 ετών και τη μητέρα τους να σκοτώνονται από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τους στο Σαρλί-σιρ-Μαρν, σε απόσταση περίπου εκατό χιλιομέτρων ανατολικά του Παρισιού.
Ο πατέρας της οικογένειας, ο οποίος φέρει σοβαρά εγκαύματα, απομακρύνθηκε από το σπίτι, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο αυτής της κοινότητας των περίπου 2.600 κατοίκων, και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, ανακοίνωσαν η πυροσβεστική και η χωροφυλακή.

Τα παιδιά, 5 κορίτσια και 2 αγόρια, και οι γονείς τους κοιμόντουσαν στον δεύτερο όροφο της μεζονέτας τους όταν ξέσπασε η φωτιά, διευκρίνισε η χωροφυλακή. Η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε στις 00:52 τοπική ώρα (01:52 ώρα Ελλάδος) από γείτονες.

Οι αρχές διερευνούν τα αίτια.
Τέσσερα από τα παιδιά προέρχονταν από πρώτο γάμο της μητέρας, πρόσθεσε η χωροφυλακή.

Η πυρκαγιά κατασβέστηκε στις αρχές του πρωινού.

Η πιο πρόσφατη παρόμοια τραγωδία σημειώθηκε τη νύχτα της 15ης προς τη 16η Δεκεμβρίου, όταν 6 άνθρωποι, εκ των οποίων οι 4 ήταν παιδιά, έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά σε επταώροφη πολυκατοικία σε δημοφιλή συνοικία στην οποία γίνονται εργασίες ανακαίνισης κοντά στη Λιόν, στη νοτιοανατολική Γαλλία.

ethnos

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.