Οι αιμοδότες & αιμοπεταλιοδότες ‘Σταγόνα Ελπίδας’ έκοψαν την πίτα τους για τη νέα χρονιά



 

Γιορτή Αγάπης σήμερα με κοπή βασιλόπιτας σήμερα από την Σταγόνα Ελπίδας με συμμετοχή των μελών μας,  αιμοδότες & αιμοπεταλιοδότες, παρουσία της αντιπεριφερειάρχη κυρίας Δαδαμώγια,  του αντιπεριφερειάρχη οικονομικών κυρίου Μακρυγιάννη ,  του Αντιδημαρχου κυρίου Μάρα,
από την Δημοτική και Περιφερειακή  Διοίκηση,  τον υπουργό κύριο Παπαδοπουλο, την βουλευτή κυρία Καλλιόπη Βέττα.
Παρών ήταν και η Δηοίκηση του συλλόγου φαρμακοποιών Κοζάνης,  ο πολιτιστικός σύλλογος *Παρταλόπλα, (ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Γιάννη Σιδέρη για την Βασιλόπιτα), ο Πρόεδρος της ιστορικής κοινότητας Αιανής και Αιμοδότης Αστέριος Βαβλιάρας,  η πρόεδρος  Πέρη Καρατζετζου και μέλη της κοινότητας Κρόκου, από τον αδελφό σύλλογο εθελοντών αιμοδοτων Σιάτιστας,Γιώτα Κάστια,  από τα σωματεία υπαλλήλων Δήμου Κοζάνης,
από  το  προεδρείο του σωματείου υπαλλήλων της περιφέρειας,  οι συνεργάτες μας της Ο.ΔΗ.ΚΟ, οι  διασώστες Κοζάνης,
 φίλοι,  υποστηρικτές, συμπαραστάτες και συνεργάτες μας,  για την υλοποίηση του στόχου του συλλόγου την επάρκεια αίματος.
Αυτή η μέρα σήμερα είναι μια νέα αρχή με ακόμα καλύτερες προοπτικές και πείσμα για νέες εξορμήσεις, νέες εγγραφές μελών και ακόμα περισσότερες αποστολές Αιμοπεταλιοδοτών στα συνεργαζόμενα Νοσοκομεία.
Καλή χρονιά ευχόμαστε σε όλους και δίνουμε υπόσχεση ότι είμαστε εδώ για όσους έχουν ανάγκη από αίμα- αιμοπετάλια
Για το ΔΣ
Πρόεδρος Χρήστος Σκόρδας
Γραμματέας
Κωνσταντίνος Τσιώγκας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.