Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογο Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας Λεκάνης Βεγορίτιδας: “Υπάλληλος μας έκοψε το ρεύμα στην παράγκα του μπλόκο”

 

Έβδομη μέρα βρισκόμαστε αγρότες και κτηνοτρόφοι στο μπλόκο στον κόμβο του Φιλώτα για να παλέψουμε για τα δίκαια αιτήματα μας που μας ξεκληρίζουν και μας βγάζουν από τα χωράφια και από τα κοπάδια μας. Έβδομη μέρα παλεύουμε και με τις αντίξοες κλιματολογικές συνθήκες της περιοχής, τις χαμηλές θερμοκρασίες και τους έντονους ανέμους. Κυριακή πρωί ήρθε αρμόδιος υπάλληλος και έκοψε το ρεύμα στην παράγκα του μπλόκου! Τους ενοχλούσε φαίνεται η κατανάλωση της λάμπας των 7watt! Μπορεί πολλοί να μας χτυπάνε την πλάτη και να λένε ότι είναι στο πλευρό μας αλλά δυστυχώς άλλα φαίνονται στην πράξη.

Συνάδελφοι εμείς θα συνεχίσουμε και χωρίς ρεύμα και με τον καιρό κόντρα να βρισκόμαστε στο δρόμο συντονισμένα με την ΠΕΜ και τους υπόλοιπους συναδέλφους μας σε όλη την Ελλάδα.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογο Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας Λεκάνης Βεγορίτιδας: “Υπάλληλος μας έκοψε το ρεύμα στην παράγκα του μπλόκο”

  1. 1. πολύ καλά έκανε ο υπάλληλος που λέτε και σας έκοψε το ρεύμα

    2. το δικαίωμα στην κλοπή ενέργειας το θεωρείτε αυτονόητο, εσείς θα αφήνατε κάποιον να πάρει ρεύμα από το σπίτι σας για να στήσει μια παράγκα???

    3. ας βγαίνατε με καλύτερο καιρό να παραπονεθείτε για τα δίκαια αιτήματά σας… ας πούμε την άνοιξη ή το καλοκαίρι που έχετε δουλειές!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.