Mεγάλη ποσότητα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών – 55 κιλά ακατέργαστης κάνναβης στη Φλώρινα – Δείτε φωτογραφίες



 

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων ανωτέρω ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα

Το πρώτο όχημα λειτουργούσε ως προπομπός στη μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών, ενώ το δεύτερο μετέφερε τις ναρκωτικές ουσίες

Συνελήφθησαν χθες (04-02-2023) το πρωί σε περιοχές της Φλώρινας και της Έδεσσας, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών Φλώρινας, καθώς και τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 53 και 48 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.

Αναλυτικότερα, μετά από συντονισμένη επιχείρηση, χθες (04-02-2023) το πρωί σε περιοχή της Φλώρινας, προαναφερόμενοι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, εντόπισαν και στάθμευσαν για έλεγχο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 53χρονο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν εντός αυτού και κατασχέθηκαν δύο (2) ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν συνολικά -50- δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -55- κιλών και -649- γραμμαρίων.

Δείτε φωτογραφίες :

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.