6 βασικές συμβουλές για να βελτιώσετε τα αθλητικά σας στοιχήματα



Ναι, όλοι πιστεύουμε ότι είμαστε πρωταθλητές στο στοίχημα ποδοσφαίρου γιατί χτυπάμε κάποια προγνωστικά και συμπίπτουμε. Εντάξει, αυτό μπορεί να μας βοηθήσει να ευχηθούμε στους φίλους μας, αλλά αν θέλουμε να αρχίσουμε να κερδίζουμε και να γίνουμε επαγγελματίες παίκτες στοιχημάτων, πρέπει να αρχίσουμε να ακολουθούμε αυτές τις συμβουλές για να αρχίσουμε να κερδίζουμε με το αθλητικό σας στοίχημα στο Cookie Casino τώρα.

Όσο περισσότεροι bookmakers, τόσο το καλύτερο

Γνωρίζουμε ότι είναι αρκετά δύσκολο να εγγραφείτε σε διαφορετικούς bookmakers και να παρέχετε όλα τα στοιχεία σας. Ωστόσο, εάν θέλετε να αρχίσετε να κερδίζετε πολλά χρήματα από τα αθλητικά σας στοιχήματα, είναι απαραίτητο να έχετε λογαριασμούς με πολλά αθλητικά βιβλία. Αν αναρωτιέστε γιατί, η απάντηση είναι πολύ απλή, κάθε bookmaker προσφέρει διαφορετικές αποδόσεις. Και αφού πας να ποντάρεις, καλύτερα να το κάνεις στο μέρος που σου δίνει περισσότερα λεφτά, έλα, λέω. Για να μην αναφέρουμε τα μπόνους καλωσορίσματος που σας δίνουν κάθε φορά που εγγράφεται σε έναν πράκτορα στοιχημάτων, σε ποιον δεν αρέσει να έχει δωρεάν χρήματα για να ξεκινήσετε να στοιχηματίζεις; Λοιπόν, και πολλά άλλα πλεονεκτήματα που μπορείτε να ανακαλύψετε εδώ.

Σχεδιάστε μια στρατηγική

Ναι, το όραμα και το ένστικτό σου σε έκαναν να κερδίσεις αδύνατα στοιχήματα που σου επέτρεψαν να αναβάλεις για λίγο τους φίλους σου, αλλά ξέρεις πολύ καλά ότι τώρα πρέπει να βρεις μια στρατηγική για να κερδίσεις περισσότερα και καλύτερα! Και δεν υπάρχει χειρότερο μακροπρόθεσμο σχέδιο από το να ακολουθείς απλά τα συναισθήματά σου. Για να μην χάσετε χρήματα χρειάζεστε μια στρατηγική ή το ίδιο: ορίστε το bankroll σας, επικεντρωθείτε σε έναν συγκεκριμένο διαγωνισμό, ξέρετε πολύ καλά πώς αποδίδουν οι παίκτες και οι ομάδες, τις συνθήκες του γηπέδου και το πιο σημαντικό, διαβάστε το σημείο 3.

Ελέγξτε τα στατιστικά στοιχεία

Αυτό θα πρέπει να είναι τόσο υποχρεωτικό όσο το να κάνετε ντους κάθε πρωί πριν φύγετε από το σπίτι. Γιατί το στοίχημα σε οποιοδήποτε παιχνίδι χωρίς έλεγχο των στατιστικών είναι σαν να προσπαθείς να σβήσεις φωτιά με βενζίνη. Είναι αλήθεια ότι αγαπάς το ποδόσφαιρο και παρακολουθείς τόσους πολλούς αγώνες που ακόμη και ο Χούλιο Μαλντονάδο θα ήταν περήφανος για σένα, αλλά όσο και να βλέπεις, είναι αδύνατο να θυμηθείς όλες τις ημερομηνίες. Ξέρουμε ότι μερικές φορές δεν το κάνεις γιατί σου προκαλεί πονοκέφαλο. Γι’ αυτό στο Marcadores.com σας διευκολύνουμε, δίνοντάς σας τις ημερομηνίες που πρέπει να γνωρίζετε με πιο καθαρό τρόπο από τα νερά της Καραϊβικής. Και αν δεν το πιστεύετε, δείτε μόνοι σας ελέγχοντας τα στατιστικά για ένα από τα επιλεγμένα παιχνίδια αυτής της εβδομάδας.

Υπομονή, αυτό θα πάρει πολύ χρόνο

Επειδή ΝΑΙ, θα χάσετε όσο κι αν ερευνήσετε και εξειδικεύσεις, η ήττα είναι ένα από τα πράγματα που θα σας συμβεί περισσότερο όσον αφορά το στοίχημα. Συνηθίστε το και μην απελπίζεστε αν τα πράγματα δεν εξελιχθούν όπως τα φανταζόσασταν στην αρχή. Το στοίχημα είναι ένας πολύ μακροχρόνιος αγώνας και όσο περισσότερα στοιχηματίζετε, τόσο περισσότερα μαθαίνετε και τόσο περισσότερα χρήματα βγάζετε. κερδίσει στο μέλλον.

Ηρέμησε, είσαι πιο όμορφη

Ναι, το ίδιο που σου έλεγε η μητέρα σου όταν ήσουν μικρός ισχύει και για τον κόσμο του τζόγου. Εάν θέλετε να γίνετε επαγγελματίας παίκτης, καλύτερα να σταματήσετε να καυχιέστε για τα κατορθώματά σας και να επικεντρωθείτε στο πώς να συνεχίσετε να κερδίζετε χρήματα. Για να μην αναφέρουμε, αν είστε ωραίοι να λέτε στους συναδέλφους σας για τις επιτυχίες σας, εκείνοι απλώς θα ενθουσιαστούν με όλες τις στρατηγικές σας. Λοιπόν τώρα ξέρεις, σκάσε και άνοιξε το πορτοφόλι σου, έρχονται τα λεφτά.

Ανοίξτε σε νέα πρωταθλήματα

Δεν πρόκειται μόνο για La Liga, Premiers και Champions. Υπάρχουν χιλιάδες διαγωνισμοί στον κόσμο και σας διαβεβαιώνω ότι διακυβεύονται πολλά χρήματα. Και όχι γιατί ας πούμε, νομίζω ότι στα μεγάλα πρωταθλήματα οι πιθανότητες είναι πολύ μικρές. Έτσι, αν θέλετε να βρείτε πολύτιμες αποδόσεις, είναι πιο πιθανό να το κάνετε σε μικρότερα πρωταθλήματα. Ξέρετε, λοιπόν, επενδύστε πάντα λίγο από τον χρόνο σας στην έρευνα νέων πρωταθλημάτων και διοργανώσεων και αρχίστε να στοιχηματίζετε σιγά σιγά σε αυτά. Όταν καταλάβετε το νόημα, ποντάρετε μεγάλα και τα χρήματα θα έρθουν αργά ή γρήγορα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.