Τι είναι το Ασιατικό Χάντικαπ και πώς λειτουργεί;



Πολλοί άνθρωποι, βλέποντας όλους αυτούς τους θετικούς και αρνητικούς αριθμούς, πιστεύουν ότι το ασιατικό χάντικαπ είναι ένας πολύ περίπλοκος τρόπος στοιχηματισμού. Στην πραγματικότητα, το ασιατικό χάντικαπ δεν είναι επτακέφαλο λάθος.

Το ασιατικό χάντικαπ είναι μια πολύ δημοφιλής μορφή στοιχηματισμού. Προέρχεται από την ασιατική αγορά στοιχημάτων και γρήγορα υιοθετήθηκε από τα στοιχήματα ποδοσφαίρου. Με ασιατικό χάντικαπ, μία από τις ομάδες ξεκινά τον αγώνα με πλεονέκτημα ενός γκολ, γεγονός που κάνει το στοίχημα πιο ενδιαφέρον.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: Σε έναν αγώνα, η ομάδα Α είναι το μεγάλο φαβορί απέναντι στην ομάδα Β. Γνωρίζοντας αυτό, στοιχηματίζεις με το ασιατικό χάντικαπ “Ομάδα Α -2”. Σε αυτήν την περίπτωση, η ομάδα Α ξεκινά τον αγώνα με 2 γκολ πίσω και πρέπει να κερδίσει τον αγώνα με τουλάχιστον 3 γκολ για να κερδίσει το στοίχημα. Εάν η νίκη είναι 2 γκολ, επιστρέψτε το ποντάρισμά σας όπως σε περίπτωση ισοπαλίας.

Τα ασιατικά χάντικαπ στοιχήματα προσφέρονται από μεγάλες εταιρείες στοιχημάτων σε όλο τον κόσμο όπως: Woo Casino login. Η επιτυχία αυτού του τύπου στοιχηματισμού ποδοσφαίρου είναι τόσο μεγάλη που οι στοιχηματιστές προσφέρουν ήδη στοιχήματα ασιατικού χάντικαπ σε χάρτες, ομάδες, χτυπήματα κόρνερ, φάουλ, ακόμη και χτυπήματα γκολ. Επιπλέον, οι σημαντικότερες ιστοσελίδες στοιχημάτων στην αγορά προσφέρουν επίσης στοιχήματα με χάντικαπ σε άλλα αθλήματα.

Τύποι ασιατικών χάντικαπ

Για να γίνει πολύ εύκολη η κατανόηση όλων αυτών των αριθμών, μπορούμε να χωρίσουμε τα είδη αναπηρίας σε τρεις ομάδες:

Ολόκληρα χάντικαπ (+1,0, -1,0, +2,0, -2,0, +3,0, -3,0 κ.λπ.)

Ημίχρονο Χάντικαπ (+0,5, -0,5, +1,5, -1,5, +2,5, -2,5 κ.λπ.)

Προεπιλεγμένος χώρος (+0,25, -0,25, +0,75, -0,75, +1,25, -1,25, κ.λπ.)

Το ασιατικό χάντικαπ τετάρτου είναι ένας συνδυασμός των δύο πρώτων, όπου το στοίχημά σας χωρίζεται σε δύο ίσα μέρη. Για παράδειγμα:

  • -0,25 σημαίνει -0 και -0,5
  • +0,25 σημαίνει +0 και +0,5
  • +0,75 σημαίνει +0,5 και +1,0
  • -0,75 σημαίνει -0,5 και -1,0
  • +1,25 σημαίνει +1,0 και +1,5
  • -1,25 σημαίνει -1,0 και -1,5

 

… και ούτω καθεξής.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ασιατικού στοιχήματος με χάντικαπ

Έχουμε καταγράψει τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του στοιχήματος σε αθλήματα με ασιατικό χάντικαπ κατά τη γνώμη μας:

Οφέλη ασιατικών αναπηριών

Δυνατότητα προσαρμογής αποδόσεων και δημιουργίας κερδοφόρων Στοιχημάτων

Ευκαιρία να λάβετε πλήρη ή μερική επιστροφή των στοιχημάτων σας

Καλές ευκαιρίες στοιχηματισμού και σε αγώνες με ξεκάθαρα φαβορί

Προσθέτει ενθουσιασμό στα στοιχήματά σας

Μειονεκτήματα Ασιατικού Χάντικαπ

Λιγότερες στοιχηματικές επιλογές σε σχέση με τις «κανονικές» αγορές.

Οι λανθασμένες αποδόσεις είναι πιο δύσκολο να βρεθούν καθώς βασίζονται στην αγορά και δεν εναπόκειται στον bookmaker να καθορίσει το αποτέλεσμα του αγώνα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.