Το κίνητρο και οι λύσεις της Σαουθάμπτον



Μπρέντφορντ – Σαουθάμπτον: Οι φιλοξενούμενοι μπαίνουν στην 22η αγωνιστική της Premier League από την 20ή και τελευταία θέση της βαθμολογίας (15β., όσους έχει και η Έβερτον πριν το ματς με την Άρσεναλ).

Ψαγμένα προγνωστικά μπάσκετ για σήμερα

Αντίθετα, οι Λονδρέζοι από την 8η θέση και τους 30β. γνωρίζουν, ουσιαστικά, πως πιο ψηλά είναι δύσκολο να φτάσουν, ενώ το να εμπλακούν με τα κάτω κλιμάκια του πίνακα αποτελεί δυστοπία. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει απολύτως τίποτα, αφού συνολικά η Μπρέντφορντ αποτελεί καλύτερο και πιο αποτελεσματικό σύνολο.

Υπάρχει, όμως, το κίνητρο, το οποίο φιγουράρει ως παράμετρος υπέρ του αουτσάιντερ. Αγωνιστικά προβλήματα η ομάδα του κόουτς Φρανκ δεν έχει να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα. Από την άλλη, ο Τζόουνς δεν είναι βέβαιο πως θα διαθέτει στην προεπιλογή τούς κομβικούς Ντζενεπό (ΜΕ) και Γουόκερ-Πίτερς (Α). Ωστόσο, πλέον, οι «Άγιοι» έχουν πολύ ποιοτικότερο ρόστερ, σε σχέση με πριν τις μεταγραφές. Οι προσθήκες των Σουλεμανά (ΜΕ) και Ονουάτσου (Ε), δεδομένα, θα δώσουν φρεσκάδα και τρεξίματα

Μόλις μπει ενεργά στο rotation ο Όρτσιτς (MΕ), θα προσφέρει γκολ και εμπειρία. Ο γκολκίπερ Μπαζουνού αρχίζει να αποτελεί παράγοντα στην άμυνα της Σαουθάμπτον, η οποία δεν ήταν τόσο εύκολος αντίπαλος στα ημιτελικά του EFL Cup για τη Νιούκαστλ και ας έχασε 2 φορές. Αναμένεται ακόμα πιο δυνατή στα επόμενα παιχνίδια. Στην προκειμένη περίπτωση θα πονταριστεί, σε ημίχρονο και τελικό ξεχωριστά. Η Μπρέντφορντ δεν αποτελεί το μεγαθήριο που θα την τρομάξει, ενώ και η πρόσφατη παράδοση κρίνεται απολύτως μοιρασμένη (3-2-2 υπέρ των Λονδρέζων από το 2009).

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.