Αθλητικός Όμιλος Τοξοβολίας Κοζάνης «ΤΟΞΟΚΛΥΤΟΙ»: Ενδοσυλλογικός αγώνας κονκάρδων – Κοπή Πίτας 2023



Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023, ο Αθλητικός Όμιλος Τοξοβολίας Κοζάνης «ΤΟΞΟΚΛΥΤΟΙ»,  πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία στο Κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΚ Λευκόβρυσης, τον  7ο  ενδοσυλλογικό αγώνα για την απόκτηση κονκάρδας καθώς και την ετήσια κοπή πίτας του Συλλόγου.

Φέτος, πέραν της μεγάλης συμμετοχής των αθλητών καθώς και των γονέων των μικρών μας αθλητών, είχαμε την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να παρευρίσκεται στην εκδήλωσή μας η Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Κατερίνα Δαδαμόγια. Η κυρία Αντιπεριφερειάρχης παρακολούθησε τη διαδικασία του ενδοσυλλογικού αγώνα και συμμετείχε στην κοπή της πίτας, συζήτησε με τους αθλητές και τα μέλη του Δ.Σ. για το άθλημα της τοξοβολίας και την εξέλιξή του στην περιοχή μας. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή κονκάρδων βράβευσης από τα μέλη του Δ.Σ. προς όλους τους αθλητές που τις κατέκτησαν.

Το Δ.Σ. εύχεται σε όλους τους αθλητές/τριες να έχουν μια καλή χρονιά με επιτυχίες και πολλά χαμόγελα. Συγχαίρουμε όλους τους αθλητές μας για τη συμμετοχή και τις επιδόσεις τους, αλλά παράλληλα ευχαριστούμε και τους γονείς που μας τιμούν με την παρουσία τους και τα άπειρα χαμόγελά τους και βρίσκονται δίπλα μας σε κάθε διοργάνωση και εκδήλωση του συλλόγου.

Να έχουμε πάντα επιτυχίες και πάνω απ’ όλα να απολαμβάνουμε το άθλημα!

Με αθλητικούς χαιρετισμούς, το Δ.Σ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.