Συνάντηση του δημάρχου Κοζάνης με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη

 

Τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Θεόδωρο Σκυλακάκη, υποδέχτηκε στο δημαρχείο Κοζάνης σήμερα Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου ο δήμαρχος της πόλης, Λάζαρος Μαλούτας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία της αντιδημάρχου Οικονομικών, Ελπίδας Κουϊμτζίδου.

Τη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, απασχόλησε η χρηματοδότηση έργων και πρωτοβουλιών του Δήμου Κοζάνης, καθώς και οι επενδύσεις που είναι αναγκαίες προκειμένου να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή.

Από τον δήμαρχο Κοζάνης, ιδιαίτερος λόγος έγινε για την ανάγκη στήριξης των Τηλεθερμάνσεων. Ο κ. Σκυλακάκης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου αστικής ανάπλασης, η χρηματοδότηση του οποίου γίνεται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Υπενθυμίζεται ότι ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών είναι αρμόδιος για τη δημοσιονομική πολιτική καθώς και για το Ταμείο Ανάκαμψης.

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Συνάντηση του δημάρχου Κοζάνης με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη

 1. Έπρεπε να τον κερασετε έναν καφε,στην πλατεία Λασσανη,την πιο
  βρόμικη πλατεία του κοσμου!
  Χθες ,ο υπουργός υποσχέθηκε άνθηση επενδύσεων, στην Κοζανη!
  Το μόνον που βλέπουμε,είναι η άνθηση κουτσουλιων,στην βρόμικη ,παραπάνω,πλατεία και
  στα κεφάλια των Ηρώων,που βρίσκονται απεριποίητοι,στις άλλες πλατείες.
  Σκουπιδαριο,μου θέλεις να γίνεις και ουδέτερη πολη!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.