Μαθητές της Θεσσαλονίκης φόρεσαν φανέλες διαφορετικών ομάδων και ζήτησαν “δικαιοσύνη για κάθε Άλκη”



 

Μία συγκινητική εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων του 5ου Λυκείου Καλαμαριάς ενάντια στην οπαδική  βία, με αφορμή τον ένα χρόνο από την δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Μαθητές φόρεσαν φανέλες διαφορετικών ομάδων και φωτογραφήθηκαν αγκαλιά με βετεράνους ποδοσφαιριστές ομάδων της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, ανήρτησαν πανό το οποίο έγραφε «Έξω οι δολοφόνοι από τα γήπεδα. Δικαιοσύνη για κάθε Άλκη».

Στη συνέχεια έγινε ομιλία από το μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου Προπονητών Θεσσαλονίκης Θαλασσινό Μιχάλη. «Με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη του πατέρα του Άλκη που δήλωσε χαρακτηριστικά ότι ο θάνατος του γιου μου ας γίνει η αφορμή να αλλάξει η κοινωνία, αλλά και εκατοντάδων παιδιών και αθλητών και εδώ στην περιοχή της Θεσσαλονίκης που το συγκεκριμένο γεγονός τους συγκλόνισε, ο προβληματισμός και η συζήτηση γύρω από το αν μπορεί να μπει φρένο σε όλα αυτά τα βάρβαρα φαινόμενα σίγουρα αποτελεί ένα πρώτο βήμα μια αφορμή για αλλαγή», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια χαιρέτισαν ο Λάκης Παπαϊωάννου βετεράνος του Ηρακλή, ο Βένος Γιάννης του βετεράνος του Άρη, ο Μλάντεν Φούρτουλα βετεράνος του ΠΑΟΚ, και ο Νιφόπουλος Γιώργος βετεράνος του Απόλλων Καλαμαριάς.

Η εκδήλωση έκλεισε με ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Άλκη.

thestival

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.