Στάθης Κωνσταντινίδης βουλευτής ΠΕ Κοζάνης: «Έκτακτη προσωρινή στήριξη σε γεωργούς και ΜΜΕ που πλήττονται ιδιαίτερα από τις επιπτώσεις της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία»

 

Με το άρθρο 3 τροπολογίας/προσθήκης που εισάγεται στο νομοσχέδιο για την Διεθνή Εμπορική Διαιτησία, προβλέπεται ότι η ενίσχυση που λαμβάνουν οι δικαιούχοι του Μέτρου 22 «Έκτακτη προσωρινή στήριξη σε γεωργούς και ΜΜΕ που πλήττονται ιδιαίτερα από τις επιπτώσεις της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία», είναι αφορολόγητη, ακατάσχετη και ανεκχώρητη στα χέρια του Δημοσίου ή τρίτων, δεν συμψηφίζεται και δεν υπολογίζεται στα εισοδηματικά όρια για την καταβολή οποιασδήποτε παροχής κοινωνικού χαρακτήρα.

Η ρύθμιση αυτή αποτέλεσε αίτημα των παραγωγών και έγινε αποδεκτή από τον κ υπουργό, αφού ήταν αναγκαία για να εξασφαλισθεί ότι η ενίσχυση που λαμβάνουν οι δικαιούχοι του ως άνω Μέτρου 22, δυνάμει της υπ’ αρ. 3148/18.11.2022 απόφασης του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (Β’ 5873), θα φτάσει τελικά σε αυτούς, ως πραγματικό αντιστάθμισμα των συνεπειών που προκλήθηκαν από την κρίση στην Ουκρανία.

3 σχόλια στο άρθρο “Στάθης Κωνσταντινίδης βουλευτής ΠΕ Κοζάνης: «Έκτακτη προσωρινή στήριξη σε γεωργούς και ΜΜΕ που πλήττονται ιδιαίτερα από τις επιπτώσεις της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία»

 1. αυτό το υβρίδιο «εκσυγχρονισμού», νεοφιλελευθερισμού και ενσωματωμένης Αριστεράς που έχει κάνει τα πάντα έναν εξουσιαστικό χυλό μέσα στον οποίον πνίγονται οι εργασιακές, οι πολιτικές και κοινωνικές σχέσεις με μόνους ευδιάκριτους τον γονέα 1, τον γονέα 2 και τον «χαφιέ που μας ακολουθεί».
  ΤΟ ΛΕΝΕ Ν. ΔΟΥΛΑ !!!

 2. Στέλιος Κ,καθηγητης,βολιωτης

  - Edit

  Απαντήστε

  Τα τρακτέρ, αυτή την ώρα βρίσκονται στους δρομους!
  Η ιστορία επαναλαμβανεται!
  Το 1993,η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατιας ,έπεσε απ τα τρακτέρ που βρίσκονταν στους δρόμους,παλι και από τον προδότη, που πρόδωσε την νέα δημοκρατια και πρόδωσε τον Ευεργέτη του,τον Κων,Μητσοτακη!
  Η ιστορία επαναλαμβανεται !
  Το 2023,η κυβέρνηση του πιο αναλγητου και μισητου πρωθυπουργου,θα πέσει,
  πάλι απ τα τρακτέρ και απ την ψήφο του λαου,καλομελέτα κι ερχεται!
  Τα λιπάσματα πανάκριβα,τα καύσιμα πιο πανάκριβα και οι ζωοτροφές; τριπλασιες τιμές απ το 2019!
  Στεναζουν και βογκανε, αγρότες και κτηνοτρόφοι, βογκανε και στενάξουν οι
  μηχανές των τρακτέρ στους δρομους!
  Η ιστορία επαναλαμβανεται!
  Οι Ρώσοι εισέβαλαν στην Ουκρανία και την πληρώνει η Ελλαδα!
  Στείλτε, μικροί κι ανίκανοι πολιτικοί και κανένα ραφαλ στην Ουκρανία,να μην έχουμε ,ούτε τον άρτον τον επιούσιον,τον απαραίτητο.!
  Πάρτε το χαμπάρι, πέφτετε,πέφτετε απ τα πολιτικά σας λάθη !
  Κι ο κρότος της πτώσεως σας,θαναι πιο εκκωφαντικός….κι απ το μουγκρισμα
  των μηχανών, των αναμμένων,που τούτη τη στιγμή βρίσκονται παρατεταμένα, Λάρισα,Κιλελέρ,Μαλγαρα,διασταυρωση των δρόμων Σερρών και Σιδηροκαστρου,Δυτική Μακεδονια κι αλλαχού!
  Θα πέσετε…απ τα τρακτέρ και την ψήφο του λαου,το 2023,αυτά πάνε μαζί, όπως το 1993,με διαφορά 30 ετων!
  30 ναναι τα καλαθια σας,μέχρι την πτώση σας,συμπεριλαμβανομένου και του καλαθιού των καρναβαλιού,τεραστιο για να χωράει και την ψευτιά σας και απονιά σας,για τον λαό…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.