Την πίτα για τη νέα χρονιά έκοψε η ‘Γέφυρα Ζωής’ τιμώντας τον ιδρυτή και πρώην πρόεδρο Θεόδωρο Τσαουσίδη (φωτογραφίες)



 

Μερόπη Βαχτσεβάνου  για το KOZANILIFE.GR

Τιμώντας τον επί 17 χρόνια ιδρυτή και πρόεδρο του συλλόγου Εθελοντών- Αιμοδοτών «Γέφυρα Ζωής», Θεόδωρο Τσαουσίδη, για την ανιδιοτελή και σημαντική προσφορά του, προχώρησε ο σύλλογος, με αφορμή την κοπή πίτας για τη νέα χρονιά.

Ο ίδιος μέσα και από τη δική του περιπέτεια υγείας, δίνει το δικό του μήνυμα «οι μάχες δίνονται για να  κερδίζονται γιατί γουστάρουμε, γιατί αγαπάμε τη ζωή. Και ο καθένας από όπου και όπως μπορεί να δίνει ζωή στους ανθρώπους που το χρειάζονται». Συνέχισε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο σύλλογος από την αρχή της πορείας του, στους αρωγούς και υποστηρικτές του «εύχομαι να ανοίξετε νέους δρόμους και να προσέχετε τον εαυτό σας».

Στην εκδήλωση έγινε μία αναδρομή για τις δράσεις από τον σημερινό πρόεδρό του Σιδέρη Δημήτρη, για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρει ο σύλλογος όλα αυτά τα χρόνια, τη συνέχιση για ζωή.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 29 Ιανουαρίου στο “The Resto Bar”, παρουσία μελών, φίλων και πολιτικών προσώπων της περιοχής.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.