Η νέα δημοτική παράταξη ”Μαζί για την Κοζάνη”: ‘Μόνο “ΜΑΖΙ ” θα καταφέρουμε να αλλάξουμε νοοτροπίες του παρελθόντος που μας κράτησαν πίσω’ (βίντεο)



 

Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANIIFE.GR 

Η νέα δημοτική παράταξη που διεκδικεί το τιμόνι του δήμου Κοζάνης για τις ανερχόμενες εκλογές ονομάζεται “Μαζί για την Κοζάνη” με ομόφωνη απόφαση των μελών της, επέλεξε για επικεφαλής τον επί χρόνια επιχειρηματία και Κοζανίτη, Γιάννη Κοκκαλιάρη.

Με αφορμή τα χρόνια και καθημερινά προβλήματα του τόπου και συνάμα των πολιτών, ζώντας καθημερινά και οι ίδιοι ως πολίτες, αλλά και με την ενασχόλησή και συμμετοχή τους στα ‘κοινά’, ‘προχώρησαν σε μία συνέντευξη τύπου προκειμένου να γνωστοποιήσουν τις θέσεις της διακήρυξη του συνδυασμού τους, διεκδικώντας τον δημαρχιακό θώκο με στόχους και όραμα. ‘Οι αλλαγές απαιτούν μεγάλη προσπάθεια και συνεργασία όλων των δυνάμεων της περιοχής. Η κινητοποίηση των πολιτών, είναι ο σημαντικότερος παράγοντας επιτυχίας και θα επιτευχθεί μέσα από έναν διαφορετικό τρόπο διοίκησης που θα γίνει αντιληπτός από την πρώτη μέρα”.

“Το όραμα που έχουμε για τον δήμο Κοζάνης , να σχεδιάσουμε ένα σύγχρονο δήμο, ασφαλή, που θα απαντάει στις ανάγκες τις νεολαίας, στις ανάγκες της αγοράς και των τοπικών επιχειρήσεων. Ένα δήμο περισσότερο φιλικό, με καλύτερες παροχές υγείας,  καλύτερα σχολεία, περισσότερο πράσινο. Με ρεαλιστικές, κοστολογημένες και  προσαρμοσμένες θέσεις στη δύσκολη εποχή που ζούμε. Ο δημότης να ζει με αξιοπρέπεια και σιγουριά. Πέρα και πάνω από κόμματα. Με ήθος και ευπρέπεια, σεβόμενοι το δημόσιο χρήμα’, τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Κοκκαλιάρης.

Ο ίδιος συνέχισε πως “πρέπει να υπάρξει ηλεκτρονική διακυβέρνηση στο δήμο, για να μπορεί να λέει ο πολίτης την άποψη του, να ενημερώνεται για τα πάντα και την απόφαση να την παίρνει ο ίδιος ο πολίτης’.

Τα μέλη  της παράταξης είναι οι Ιωάννης Ιωαννίδης, Λευτέρης Βωβός, Ρέα Ρομπόλα, Άκης Παπαδέλης, Κωνσταντίνος Κουρού, Βασιλική Διάφα, Παναγιώτης Αβραμίδης, Χαράλαμπος Καρπούζος, Αυλογιάρης Θωμάς, Φένη Καρδάση, Νίκος Πλεξίδας, Στράτος-Αντρέας Ταβανλής και Απόστολος Κωνσταντινίδης.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για τα πρώτα στελέχη του συνδυασμού και η παράταξη είναι ανοιχτή  ‘για ανθρώπους που ενδιαφέρονται να ενωθούν μαζί μας’ , όπως αναφέρθηκε . Ο Γιάννης Ιωαννίδης ξεκαθάρισε από την πλευρά του πως “είμαστε μία παράταξη ανθρώπων πολλών πολιτικών καταβολών και δεν έχει να κάνει με κάποια συγκεκριμένη πλευρά του πολιτικού τόξου”.

Η επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού “Μαζί για την Κοζάνη” πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου της πόλης, ‘Κοβεντάτρειο’.

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.