Χ. Κουζιάκης:”Στόχος δημιουργίας και λειτουργίας της Δημοτικής Κίνησης να γίνει υπόθεση των πολιτών”



Μετά από πρόσκληση της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Χάρης Κουζιάκης παραβρέθηκε στην Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25/1/2023 με θέμα την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Εκεί παρουσίασε αναλυτικά την πορεία της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» από την ίδρυσή της το 2010 μέχρι σήμερα καθώς και τις βασικές της αρχές αναφορικά με τον ιδεολογικό και πολιτικό της προσανατολισμό, τον ανεξάρτητο, αμεσοδημοκρατικό και πολυσυλλεκτικό της χαρακτήρα, τον τρόπο λειτουργίας της και τις κυριότερες προγραμματικές της θέσεις σχετικά με βασικά ζητήματα του Δήμου Κοζάνης.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάρης Κουζιάκης «εφόσον κληθώ, θα αναπτύξω την ίδια συλλογιστική σε οποιονδήποτε άλλο κομματικό φορέα επιθυμεί να με ακούσει». Η τοποθέτησή του συνεχίστηκε με την αναφορά στην πάγια θέση της Δημοτικής Κίνησης ότι δεν μας ενδιαφέρουν οι κομματικές ομπρέλες και τα χρίσματα αφού θεωρούμε, σύμφωνα με την ιδρυτική μας διακήρυξη, ότι «στόχος της δημιουργίας και της λειτουργίας της Δημοτικής Κίνησης είναι να βγει η πολιτική από τα τοπικά κέντρα εξουσίας και τα γραφεία “παραγόντων και παραγοντίσκων” και να έρθει στις γειτονιές, στις πλατείες, στα χωριά και τους χώρους δουλειάς. Να γίνει υπόθεση των πολιτών.». Ο Χάρης Κουζιάκης έκλεισε την τοποθέτησή του λέγοντας ότι ζητά την συμπαράταξη στην αυτοδιοικητική εκλογική μάχη του ερχόμενου Οκτώβρη όλων των συμπολιτών μας, ανεξαρτήτως κόμματος, που εμπνέονται από κοινά ιδανικά και κοινό όραμα για το μέλλον του Δήμου Κοζάνης.

Ευχαριστούμε την ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης για την πρόσκληση και ευελπιστούμε σε κοινή προσπάθεια για το καλό του τόπου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.