Royal Bean στην Κοζάνη : Ποιοτικός καφές – Μοναδική εμπειρία καφέ σε ένα φλυτζάνι!



Πηγαίνοντας στην εργασία μας καθημερινά θέτουμε δυο στόχους : να μοιραζόμαστε καλό καφέ με τους πελάτες μας και να συμβάλουμε στο να γίνει η καθημερινότητα λίγο πιο όμορφη.

Αυτό ισχύει από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε να λειτουργεί το Royal Bean το 2018 .

Αποστολή μας είναι η έμπνευση και η καλλιέργεια του ανθρώπινου πνεύματος.

Εκτός από καφέ στους χώρους μας προσφέρουμε διάφορα ροφήματα , ιδιαίτερα τσάι βιολογικής καλλιέργειας και διάφορα αλμυρά και γλυκά σνακ .

Διαλέγοντας με προσοχή την πρώτη ύλη και χρησιμοποιώντας τον απαραίτητο και προηγμένο εξοπλισμό που διαθέτουμε στα καταστήματά μας από το νερό μέχρι την παρασκευή της παραγγελίας σας , διασφαλίζουμε το ίδιο ποιοτικό αποτέλεσμα σε καθημερινή βάση .

Το πρώτο κατάστημα άνοιξε στο κέντρο της Κοζάνης με όνειρο να προσφέρει με αγάπη και σεβασμό ποιοτικό καφέ .

Το όνομά του είναι εμπνευσμένο από τον ζήλο και την αγάπη για την παρασκευή ενός τέλειου φλιτζανιού καφέ .

Το 2018 θέλοντας να δημιουργήσουμε ένα χώρο που θα αποτελεί σύμμαχο για την αντιμετώπιση της έντονης καθημερινότητας ένα χώρο ανάμεσα στο σπίτι και την δουλειά , δημιουργήσαμε το Royal Bean .

Η οικογένειά μας άρχισε να μεγαλώνει και το 2021 δημιουργήθηκε άλλος ένας τέτοιος χώρος στην πόλη της Κοζάνης στο σημείο Φιλίππου Β 35 .

Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα Royal Bean στην Κοζάνη & νιώσε την μοναδική εμπειρία ενός υπέροχου φλιτζανιού καφέ!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.