6 ιδέες για μπομπονιέρες βάπτισης που θα ενθουσιάσουν τους καλεσμένους σας



Πολλές είναι οι φορές που οι γονείς δυσκολεύονται να αποφασίσουν όχι μόνο για το θέμα της βάπτισης του παιδιού τους, αλλά και για τις μπομπονιέρες, ιδιαίτερα στις περιπτώσεις που το παιδί δεν έχει εκδηλώσει κάποια προτίμηση σε κάτι, όπως για παράδειγμα σε κάποιο ζωάκι όπως η γάτα. Έτσι, οι ιδέες για τις μπομπονιέρες βάπτισης αποτελούν βασικό στοιχείο σε συζητήσεις με φίλους ή συγγενείς.

Σε περίπτωση που κι εσείς αναζητάτε την κατάλληλη μπομπονιέρα για τη βάπτιση του παιδιού σας, έχουμε τη λύση. Ας δούμε λοιπόν παρακάτω μερικές ιδέες για μπομπονιέρες βάπτισης, που όχι μόνο θα αναδείξουν το κεντρικό θέμα της βάπτισης, αλλά θα εντυπωσιάσουν και τους καλεσμένους σας.

Μπομπονιέρες βάπτισης για αγόρια

Μερικές ξεχωριστές προτάσεις για μπομπονιέρες βάπτισης για αγόρι περιλαμβάνουν:

Μπομπονιέρα σωλήνας

Η μπομπονιέρα σωλήνας δεν ανήκει στις συνηθισμένες μπομπονιέρες βάπτισης. Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός τους τραβάει τα βλέμματα, ενώ δημιουργεί θετικές εντυπώσεις στους καλεσμένους. Ο σωλήνας μπορεί να διακοσμηθεί με διάφορα στοιχεία, από ένα μαρτυρικό, μέχρι και κάποιο ξύλινο ή μεταλλικό παιχνιδάκι.

Μπομπονιέρα μπρελόκ

Το μπρελόκ αποτελεί έναν ιδιαίτερο τρόπο για να πείτε “ευχαριστώ” στους καλεσμένους σας που παρευρέθηκαν σε αυτό το ιδιαίτερο μυστήριο για εσάς. Επιπλέον, το μπρελόκ αποτελεί ένα ιδιαίτερα χρήσιμο αντικείμενο. Έτσι, οι καλεσμένοι σας μπορούν να το αξιοποιήσουν στην καθημερινότητα σας, και να θυμούνται αυτή την ιδιαίτερη μέρα.

Μπομπονιέρα πουγκί

Το μπουκί αν και ανήκει στις κλασικές επιλογές, αποτελεί μια ξεχωριστή μπομπονιέρα η οποία δημιουργεί πάντοτε θετικές εντυπώσεις σε αυτούς που την παρατηρούν. Φυσικά, το πουγκί δεν είναι απαραίτητο να είναι σε καφέ ή σε κλασική λευκή απόχρωση. Το μπλε ή και κάποιο άλλο χρώμα δημιουργούν ένα πρωτότυπο αποτέλεσμα, ενώ μπορείτε να ολοκληρώσετε τη διακόσμηση του με οποιοδήποτε στοιχείο επιθυμείτε.

Μπομπονιέρες βάπτισης για κορίτσια

Εξίσου πολλές είναι και οι ιδέες για μπομπονιέρα βάπτισης για κορίτσι. Ανάμεσα σε μια μεγάλη συλλογή ξεχωρίζουν:

Βεντάλια

Η μπομπονιέρα με δώρο βεντάλια αποτελεί μια επιλογή η οποία δεν συναντάται ιδιαίτερα συχνά. Ιδιαίτερα αν η βάπτιση θα πραγματοποιηθεί καλοκαίρι, οι καλεσμένοι σας όχι μόνο θα ενθουσιαστούν με αυτή τη μπομπονιέρα, αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα τη χρησιμοποιήσουν.

Σαπουνάκι

Οι μπομπονιέρες για βάπτιση κοριτσιού δεν περιλαμβάνουν μόνο την κλασική τούλινη μπομπονιέρα με τα κουφέτα. Η μπομπονιέρα σαπουνάκι σε ένα ιδιαίτερο σχήμα, όπως η πεταλούδα αποτελεί ένα όμορφο, αλλά και ιδιαίτερο δώρο για τους καλεσμένους σας.

Βαζάκι

Δεν αναφερόμαστε σε ένα οποιοδήποτε βαζάκι, αλλά σε μια επιλογή η οποία με τις κατάλληλες κορδέλες, καθώς και την τοποθέτηση ενός ξύλινου διακοσμητικού στοιχείου, όπως το δέντρο, το ποδήλατο ή μια πεταλούδα δημιουργούν ένα ρομαντικό και ιδιαίτερα γλυκό αποτέλεσμα.

Ανακαλύψτε πολλές ακόμη ιδέες για μπομπονιέρες βάπτισης για αγόρι και κορίτσι, σε ένα μεγάλο εύρος εύρος τιμών και σχεδίων στο eshop Mpomponieres24.gr.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.