Για πώληση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών κατά περίπτωση συνελήφθησαν δύο άτομα στα Γρεβενά



 

Συνελήφθησαν χθες (25-01-2023) απογευματινές ώρες στα Γρεβενά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της ιδίας υπηρεσίας, δύο (2) ημεδαποί, 20 ετών, για πώληση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, κατά περίπτωση.

Συγκεκριμένα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς σε 20χρονο ημεδαπό βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν -4,3- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και -1- ζυγαριά ακριβείας.

Συνεχιζόμενης της έρευνας διαπιστώθηκε ότι, ο 20χρονος είχε προμηθευτεί από έτερο 20χρονο ημεδαπό την προαναφερόμενη ποσότητα κάνναβης, έναντι χρηματικής αμοιβής, ενώ σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των δύο 20χρονων χθες το απόγευμα, στα Γρεβενά, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • -9,6- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • -1-   ζυγαριά ακριβείας και
  • -1-   μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης.

 

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.