Η Ευα Καϊλή θα προσφύγει κατά του Πολωνού ευρωβουλευτή Βόλσκι για συκοφαντική δυσφήμιση



 

Κατά του Πολωνού ευρωβουλευτή Βόλσκι για συκοφαντική δυσφήμιση, προσφεύγει η προφυλακισμένη για την εμπλοκή της στο Qatargate, Εύα Καϊλή, όπως γνωστοποίησε σήμερα ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.
«Ο Πολωνός ευρωβουλευτής Γιάτσεκ Σάριους Βόλσκι δημοσιά δυσφημεί την κυρία Εύα Καϊλή ότι «παρακολουθείτο από μυστικές υπηρεσίες δυο κρατών – μελών της ΕΕ για έμμισθες σχέσεις με την Μόσχα» δήλωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος της Εύας Καϊλή, κάνοντας λόγο για νέα «βόμβα» ψεύδους» που «συνταράσσει» το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο !

«Η κ Ευα Καϊλή Θα προσφύγει ενώπιον της Δικαιοσύνης κατά του ανωτέρω» αναφέρει η ανακοίνωση του Μ. Δημητρακόπουλου.

Η ανακοίνωση:

«Μετά το εκκωφαντικό φιάσκο με τα πλαστά στοιχεία, που δήθεν εμφάνιζαν τραπεζικά εμβάσματα του Κατάρ σε προσωπικούς λογαριασμούς της Εύας Καλή στον Παναμά, νέα «βόμβα» ψεύδους « συνταράσσει» το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο!

Ο Πολωνός ευρωβουλευτής Γιάτσεκ Σάριους Βόλσκι δημοσιά δυσφημεί την κυρία Εύα Καϊλή ότι «παρακολουθείτο από μυστικές υπηρεσίες δυο κρατών – μελών της ΕΕ για έμμισθες σχέσεις με την Μόσχα».

Τα ανωτέρω είναι ψευδή, συκοφαντικά και πλήττουν βάναυσα την προσωπικότητα της κυρίας Ευας Καϊλή.

Η κ Ευα Καϊλή Θα προσφύγει ενώπιον της Δικαιοσύνης κατά του ανωτέρω».

thestival

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.