Εμφανώς καταβεβλημένη η μητέρα της Ανθής Λινάρδου στο Δικαστήριο – “Τα παιδιά έχουν διαβάσει τα πάντα στο διαδίκτυο για την μητέρα τους” – Τι δήλωσε η μητέρα της Ανθής στο KOZANILIFE.GR



 

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR
Εμφανώς καταβεβλημένη  εμφανίστηκε η μητέρα της άτυχης Ανθής Λινάρδου στο Δικαστικό Μέγαρο Κοζάνης , ενώ στο πλευρό της βρέθηκε και η δεύτερη κόρη και άλλοι συγγενείς, που δεν έφυγαν στιγμή από δίπλα της.
Η ίδια μίλησε στο KOZANILIFE.GR, για την ταλαιπωρία που έχει υποστεί όλα αυτά τα χρόνια με την απώλεια της κόρης της.
Σε ερώτηση του KOZANILIFE.GR τι περιμένει από το δικαστήριο απάντησε μονολεκτικά : “Τα ισόβια να είναι ισόβια . Κάθε φορά που φεύγω για κάποιο δικαστήριο τα παιδιά νιώθουν ανασφάλεια χωρις εμένα.
Οι συγγενείς της Ανθής σε όλη αυτή την μακρόχρονη δικαστική διαδρομή από το 2016,  έχουν εκφράσει την δυσαρέσκεια τους για τις συνεχείς αναβολές , αλλά αναμένουν από το δικαστήριο μια δίκαιη απόφαση για την απώλεια του δικού τους ανθρώπου.
Τα τρία παιδιά της άτυχης Ανθής σήμερα είναι σε ηλικία 14 ετών ο γιος και 12 αντίστοιχα τα δίδυμα κοριτσάκια της, έχουν διαβάσει στο διαδίκτυο τα όσα συνέβησαν για τον άδικο χαμό της μητέρας τους και δεν επιθυμούν καμία επικοινωνία με την πλευρά του πατέρα τους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.