Ουρές για ελληνικό σουβλάκι: 19 ευρώ το τυλιχτό στο Νταβός



 

Την ανιούσα έχει πάρει η τιμή του αλμυρού αυτού εδέσματος εκτός από την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σουβλάκια στο Νταβός πούλαγε ένας Έλληνας, στο πλαίσιο της ετήσιας συνόδου του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ.

Η πίτα με γύρο, το λεγόμενο σουβλάκι, κοστίζει 19 φράγκα (19 ευρώ) και το κουτί, το «box», όπως το αποκαλούν, 23 φράγκα. Θα πρέπει ωστόσο, να σημειωθεί ότι ο κατώτατος μισθός στην Ελβετία είναι τα 4 χιλιάδες ευρώ

Τι δηλώνει ο υπάλληλος της καντίνας για τις «ιδιαίτερες» τιμές
«Η εταιρεία έχει έδρα τη Ζυρίχη. Πηγαίνουμε παντού, όπου υπάρχει φεστιβάλ, όπου υπάρχει event, γενικότερα στα πάντα. Είμαστε σε όλη τη χώρα, έχουμε τέσσερα εστιατόρια και 4-5 καντίνες», ανέφερε ο υπάλληλος της καντίνας στον ΣΚΑΪ.Και πρόσθεσε: «Στο Νταβός είμαστε για μία βδομάδα. Εδώ, παλεύουμε, ταΐζουμε τον κόσμο και τούς γεμίζουμε την κοιλιά! Έλληνες και ξένοι τιμούν πολύ τον γύρο μας. Κυρίως είναι Αμερικάνοι, Άγγλοι, Ινδοί, από όλο τον κόσμο».

«Έχουμε, γύρο χοιρινό, γύρο κοτόπουλο, έχουμε χαλούμι και γύρο vegan», ανέφερε επίσης ο υπάλληλος της καντίνας και επεξήγησε «είναι σαν γύρος, σαν κρέας, αλλά είναι με μπιζέλι και με φάβα».

Αναφορικά με τις τιμές, ο υπάλληλος τονίζει ότι οι τιμές στο Νταβός είναι λίγο… «ιδιαίτερες». Η πίτα κοστίζει 19 φράγκα (19 ευρώ) και το κουτί, το «box», όπως το αποκαλούν, 23 φράγκα.

e-radio

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.