MasterClass στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας: Μπρεχτικό θέατρο στον κινηματογράφο της αποστασιοποίησης



 

Πλησιάζει το Διεθνές Φεστιβάλ No Words ISFF και µαζί του φέρνει πολλές εκπλήξεις! Πέρα από το βασικό γεγονός των προβολών, υπάρχουν και οι παράλληλες δράσεις!

Ʃτο πλαίσιο αυτό θα πραγµατοποιηθεί Cine MasteClass απο τον σκηνοθετη Τόλη Καρουλα. Η θεµατική αφορά το µπρεχτικό θέατρο στον κινηµατογράφο της αποστασιοποίησης.

Οι τεχνικές και τα εργαλεία αποστασιοποίησης στον κινηματογράφο µέσα από τη σύνθεση του κάδρου, το µμοντάζ και την ερμηνευτική προσέγγιση των ρόλων. Ο Godard, ο Resnais, ο Wes Αnderson και το Greek Weird wave. Ο κινηµατογράφος της φόρµας και η ενεργοποίηση του θεατή. Mainstream κινηματογράφος και οι σύγχρονες τάσεις.

To MasterClass θα λάβει δράση στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, µε ώρα έναρξης 12:30 το µμεσημέρι! Η είσοδος είναι ελεύθερη αλλά επειδή υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων συστήνουμε να κάνετε κράτηση στο 697 885 9632.
Οι εκπλήξεις δεν σταµατούν εδώ περισσότερα σύντοµα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.