Φλώρινα: Οι εκχερσωμένες εκτάσεις αντικείμενο συνάντησης στο Υπουργείο Ενέργειας



 

Η επίλυση του θέματος των εκχερσωμένων εκτάσεων και η ενίσχυση των μαγαζιών και των επιχειρήσεων του Νομού Φλώρινας ήταν τα κυριότερα θέματα που συζητήθηκαν κατά την διάρκεια συνάντησης του βουλευτή Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννη Αντωνιάδη με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα.

Για το θέμα των εκχερσωμένων εκτάσεων, ο υπουργός απάντησε ότι οι υπηρεσίες του υπουργείου του το δουλεύουν εντατικά και ότι το προσεχές χρονικό διάστημα θα κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή σχετική τροπολογία η οποία στη συνέχεια θα κοινοποιηθεί στις κατά τόπους Δασικές Υπηρεσίες.

Για το θέμα της ενίσχυσης των μαγαζιών και των επιχειρήσεων του Νομού Φλώρινας, ο κ. Σκρέκας διαβεβαίωσε τον κ. Αντωνιάδη πως όλα προχωρούν βάσει του χρονοδιαγράμματος που συζητήθηκε με τους συναρμόδιους υπουργούς κ. Θ. Σκυλακάκη και Ν. Παπαθανάση και τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στη Δυτική Μακεδονία.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.