Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης: Κουτρότσιου Αναστασία -Διεθνής διαιτητής Taekwondo Paris 2024 Olympic Games (POG) IR Selection & Training Camp Four

 

taekwondo_2009_5_12_17_18_13_b

Πρόσκληση στην κυρία Κουτρότσιου Αναστασία απηύθυνε η ( W.T.) παγκόσμια ομοσπονδία Ταεκβοντό για να συμμετάσχει στην επιλογή των διαιτητών ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024.

Η κυρία Κουτρότσιου Αναστασία, Γυμνάστρια του Συλλόγου μας και διεθνής διαιτητής στο Ταεκβοντό, στα μέσα Μαρτίου, θα συμμετάσχει στο Selection camp του Βελγίου όπου θα λάβουν μέρος  70 προσκεκλημένοι Διεθνείς διαιτητές από την Ευρώπη, για να διεκδικήσουν τις 8 θέσεις για τους άνδρες και τις  8 για τις γυναίκες από την Ήπειρο μας.

Ιδιαίτερη τιμή για την ιδία , την οικογένεια της , τον σύλλογο , την πόλη μας και φυσικά την ελληνική διαιτησία, αποτελεί αυτή η πρόσκληση.

Για την κυρία Κουτρότσιου Αναστασία μετά από μια πορεία 20 χρόνων στην ελληνική διαιτησία, 8 χρόνων στον διεθνή χώρο των διαιτητών και με πολλαπλές συμμετοχές στις κορυφαίες διοργανώσεις : παγκόσμια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα, μεσογειακούς αγώνες , GRAND PRIX , FINAL GRAND PRIX, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να διεκδικήσει μετά από ένα πολύ απαιτητικό τριήμερο εξετάσεων, την παρουσία της στην επιλογή των διαιτητών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας συγχαίρει την κυρία Κουτρότσιου Αναστασία και της εύχεται καλή επιτυχία στο Selection camp ελπίζοντας να έχει δύο εκπροσώπους στους ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 μιας και στην Προολυμπιακή ομάδα Ταεκβοντό της χώρας μας ανήκει και ο 3 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής μας, Απόστολος Τεληκωστόγλου .

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.