Άνθιμος Μπιτάκης δήμαρχος Αμυνταίου «η πολιτική τοξικότητα της παρούσας προεκλογικής περιόδου δεν συνάδει με τις πολιτικές αξίες, αρχές και τον πολιτικό μου χαρακτήρα»



 

«Δε θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Η πολιτική τοξικότητα όμως της παρούσας προεκλογικής περιόδου δεν συνάδει με τις πολιτικές αξίες, αρχές και τον πολιτικό μου χαρακτήρα»δηλώνει, με επιστολή του ο νυν δήμαρχος Άνθιμος Μπιτάκης, οριοθετώντας την ολοκλήρωση της πορείας του στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του δήμου Αμυνταίου…

Ακολουθεί η ανακοίνωσή του:

«Φίλες και Φίλοι,

  Διαχρονικά υπηρέτησα τον A’ βαθμό αυτοδιοίκησης με υπευθυνότητα, συνέπεια και εντιμότητα,  με μοναδικό γνώμονα να προασπίζω το συμφέρον των συμπολιτών μου.

  Προσπάθησα να μετασχηματίσω στερεότυπες αντιλήψεις, πρακτικές και «απολιτίκ» συμπεριφορές.

  Η πολιτική τοξικότητα όμως της παρούσας προεκλογικής περιόδου δεν συνάδει με τις πολιτικές αξίες, αρχές και τον πολιτικό μου χαρακτήρα.

  Ως εκ τούτου δεν θα συμμετέχω ως υποψήφιος Δήμαρχος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

  Κύριο και μόνο μέλημά μου, μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2023, είναι η ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου Αμυνταίου ώστε να μη χαθεί καμία εξέλιξη στα σημαντικά έργα.

 Σας ευχαριστώ όλες και όλους για την υποστήριξή σας αλλά και για την κριτική σας».

Ο Δήμαρχος Αμυνταίου

Άνθιμος Μπιτάκης

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Άνθιμος Μπιτάκης δήμαρχος Αμυνταίου «η πολιτική τοξικότητα της παρούσας προεκλογικής περιόδου δεν συνάδει με τις πολιτικές αξίες, αρχές και τον πολιτικό μου χαρακτήρα»

  1. πολιτική τοξικότητα !!!
    Λίγοι το αντιλαμβάνονται και ακόμα πιό λίγοι τολμούν να το πουν . Εντυπωσιάστηκα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.