Οι Δυτικομακεδόνες ενωμένοι στην Θεσσαλονίκη



 

Η εκδήλωση της κοπής πίτας-χοροεσπερίδας της Ομοσπονδίας Δυτικομακεδονικών Σωματείων Θεσσαλονίκης είχε μεγάλη επιτυχία.Ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ.Δαυΐδ,παρέστησαν ο Υφυπουργός Μιχάλης Παπαδόπουλος, οι Βουλευτές Καστοριάς Ζήσης Τζηκαλάγιας,Κοζάνης Στάθης Κωνσταντινίδης,Θεσσαλονίκης Δημήτρης Κούβελας,Άννα Ευθυμίου,ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας,οι πρώην Περιφερειάρχες Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής,Ανδρέας Λεούδης, ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Απογόνων Μακεδονομάχων Μιχάλης Παπανούσης,Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων,φορέων κλπ.Στην εκδήλωση επικράτησαν χαρά και κέφι.Ιδιαίτερο τόνο έδωσαν το σαξόφωνο στην αρχή και η ορχήστρα με κυρίαρχο μουσικό όργανο την γκάϊντα στο τέλος.

Αξίξουν θερμά συγχαρητήρια σε όλο το Δ.Σ της Ομοσπονδίας και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο Θανάση Μιχαηλίδη και τον Γ.Γραμματέα Γιώργο Γιαννούλη.

2 σχόλια στο άρθρο “Οι Δυτικομακεδόνες ενωμένοι στην Θεσσαλονίκη

  1. Τα μνημονιάκια κελαηδουν ακόμα.

    - Edit

    Απαντήστε

    Ο άλλος ο Μακεδόνας,που ειναι;
    Μάλλον, ανάβει κεριά στον ναρθηκα κανενός Ξωκκλησιου,να τον πουλησει
    σε αγιασμενο fund!!
    Πολύ ενωμένοι ειστε όλοι με κόλλα UHU( με ψευτιά και υποκρισία και άκρατο
    Μαυρογιαλουρισμο)
    Με γκάιντες θα φύγετε, το βράδυ των εκλογων

  2. Θεία παγωνα!Σ.Κ.κ.β

    - Edit

    Απαντήστε

    Ο πιο γελαστος στην Τουρκία ,έβαλε τα κλαματα!
    Μου πηγές στην Τουρκία, για να μιλήσεις, για την ΕΕ!!
    Ευτυχώς σ αφησαν γιατι σε λυπήθηκαν!
    Μακεδονομαχε γιαλατζι!
    Έπρεπε να σε κρατήσουν, να φυλάγειςτα παπουτσια των μουσουλμάνων,την ώρα που προσεύχονται στην Αγία Σοφία που επί των ημερών σας έγινε Τζαμι!
    Αντί να κρυφτείς,πηγές να κάνεις κήρυγμα στην Τουρκία για την ευρωπαϊκή ενωση!
    Ευτυχώς, σε αφησαν!
    Για δες, απόψε,το ” εξπρές του μεσονυχτιου”
    Ψευτοπατριωτες,το 2020 που το Μεγα Μοναστήρι έγινε Τζαμι,εσύ και όλοι οι επιτελικοι και εκκλησιαστικοι μπουρδολογοι,μούγκα,τσιμουδια,καταπιατε την γλώσσα σας,σούζα στον Ερντοάν!
    Δεινοπαθησαμε από τους Τούρκους,εκατοντάδες χρόνια,αλλά δεν είναι και τόσο μπουταλαδες,όσο νομιζετε!
    Ευτυχώς, σ αφησαν,για να κόβεις βασιλόπιτας,ν ανάβεις λαμπαδες στους Τούρκους,μιας και γυρισες χωρίς να σε κόψουν….θου κυριε φυλακήν τω στομα τι μου….

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.