Κορίνα Εμμανουηλίδου: Υποκλίνεται η Υφήλιος στην Κοζανίτισσα για το μήνυμα που πέρασε παγκοσμίως ” ΤΑΚΕ ΜΕ ΗΟΜΕ” για την οριστική επιστροφή της πολιτιστικής μας κληρονομιάς



Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αισθάνεται κανείς υπερήφανος γι’ αυτό το κορίτσι, την Κορίνα Εμμανουηλίδου .

Εκτός από εθνικά υπερήφανους που μας εκπροσωπεί στο λαμπερό διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος 2022, η όμορφη Κορίνα Εμμανουηλίδου από την Κοζάνη και την Βέροια, συγκίνησε όλο το στάδιο στη Νέα Ορλεάνη , όταν η καλλονή μας έκανε επί σκηνής την εμφάνιση της με την Ελληνική Κάπα της Αφροδίτης, με το σύνθημα “Take Me Home”, που μιλάει για την οριστική επιστροφή της πολιτιστικής μας κληρονομιάς στην Ελλάδα.

Η Εθνική ενδυμασία της όμορφης Κορίνας, είναι αυτή η ενδυμασία που θα μας εκπροσωπήσει στην κορωνίδα των παγκόσμιων διαγωνισμών ομορφιάς , στο ΜΙΣ ΥΦΗΛΙΟΣ 2022 και απεικονίζει την Θεά Ήρα , μαζί με με το εμβληματικό της δόρυ και το μυστικιστικό της σύμβολο , που δεν είναι άλλο από το υπέρλαμπρο παγώνι , με όλες του τις ιδιότητες.

Το μήνυμα της Ελλάδας σε όλη την Υφήλιο είναι : ΕΔΩ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΧΕΙ ΟΡΑΜΑ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!

Η STAR GS HELLAS 2022 & MISS UNIVERSE GREECE 2022 με ελληνικό σθένος θα διατυμπανίσει σε όλη την Υφήλιο : TAKE APHRODITE HOME KAI TAKE OUR HISTORY BACK.

Ο διαγωνισμός για την ανάδειξη της Μις Υφήλιος 2022 θα πραγματοποιηθεί σήμερα σήμερα Σάββατο 14 Ιανουαρίου.

Λίγα λόγια για την Κορίνα Εμμανουηλίδου:

Η πανέμορφη Κορίνα Εμμανουηλίδου που θα πάρει μέρος στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος 2022 είναι 22 ετών, με ύψος 1,80 και καταγωγή από την Βέροια και την Κοζάνη. Πρόκειται για την φετινή εστεμμένη Star GS Hellas. Έχει σπουδάσει φιλολογία και συνεχίζει σε σχολή Αισθητική και κοσμητολογίας που είναι πιο κοντά στα ενδιαφέροντά της.

 

Η Κορίνα θα εκπροσωπίσει τη χώρα μας στον 71ο Διαγωνισμός Miss Universe, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Ορλεάνη της Λουιζιάνα των ΗΠΑ, στις 14 Ιανουαρίου 2023. Η ίδια έχει ήδη ταξιδέψει και βρίσκεται στις ΗΠΑ μαζί με την υπόλοιπη αποστολή από την Ελλάδα που την υποστηρίζει για την άψογη εμφάνισή της.

Το μοντέλο παίρνει μέρος μαζί με τις συνυποψήφιές της για τη μεγάλη βραδιά που θα αναδείξει νικήτρια μία ανάμεσα στις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη.

Καλή επιτυχία στο δικό μας κορίτσι, την Κορίνα Εμμανουηλίδου!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.