ΦΣ Κοζάνης: μόνο για νίκη στην Πτολεμαϊδα



 

Στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Μακεδονικό Φούφα (15/01) στις 15:00 Δημ. Γηπ. Αιμίλιος Θεοφανίδης στην Πτολεμαϊδα, στρέφει την προσοχή της η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνης με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής κατηγορίας στον 2ο όμιλο.
Μπορεί τα αγωνιστικά κίνητρα να είναι διαφορετικά για την κάθε ομάδα, η μεν ομάδα μας ΦΣ Κοζάνη για να μείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, να διατηρήσει το αήττητο (20 Β/8) και να στεφθεί πρωταθλήτρια, η δε ομάδα του Φούφα έχοντας τα δικά της κίνητρα. Αυτό δεν παύει να αποτελεί στόχο για τις δυο ομάδες ώστε να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, αντάξιο των προσδοκιών και της δυναμικής της κάθε ομάδας, κάτι που θα κρατήσει αμείωτο και το ενδιαφέρον των φιλάθλων. Η ομάδα μας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, έχουν επανέλθει πλήρως όλοι οι ποδοσφαιριστές. Η ομάδα μας πηγαίνει στο Πτολεμαΐδα μόνο για τη νίκη, η οποία εκτός του ότι θα την διατηρήσει αήττητη στην κορυφή, είναι και μεγάλη ευκαιρία για να αυξήσει και την διαφορά από τους αντιπάλους της.
Τα «λιοντάρια» βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με 20 βαθμούς, ενώ ακολουθούν οι Πιερικός στην δεύτερη θέση με 16 βαθμούς και ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου στην τρίτη θέση με 13
βαθμούς.Ένα άλλο χαρακτηριστικό αυτού του αγώνα, πέραν των παλιών συμπαικτών και των δύο ομάδων που θα βρεθούν ξανά στον αγωνιστικό χώρο, είναι το ότι θα ρθουν αντιμέτωποι οι 2 εκ των πρώτων σκορερ του 2 ου ομίλου. Ο Σάκης Κανούλας του ΦΣ Κοζάνης (6 ΓΚΟΛ) και ο Νίκος Χάιτας του Μακεδονικού Φούφα (6 ΓΚΟΛ), οι άλλοι δύο είναι οι Κυπαρίσσης του Σβορώνου (6 ΓΚΟΛ) και ο Τοπούζης της Χανιώτης (6 ΓΚΟΛ), όλοι βρίσκονται στην πρώτη θέση του πίνακα με 6 γκολ.Στις τάξεις των φιλάθλων επικρατεί μεγάλος ενθουσιασμός για την εως τώρα πορεία της ομάδας,αποτελούν τον δωδέκατο παίκτη, βοηθούν και ενισχύουν σε όλα τα εντός και εκτός παιχνίδια κάτι που θα πράξουν και στον συγκεκριμένο αγώνα χωρίς ακρότητες και φανατισμούς.Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Διαιτητής κ. Ντελέζος Ιωάννης, με βοηθούς τους Α’ Βαλιώτης Θωμάς, Β’ Διχρής Δημήτριος άπαντες ΕΠΣ Λάρισας. Παρατηρητής του αγώνα ο κ. Ρόντσης Γρηγόριος από την ΕΠΣ Καστοριάς.

Δηλώσεις από το media day της Παρασκευής 13/01

Νίκος Μπαδήμας (Προπονητής)
Είναι ένα γειτονικό ντέρμπι με ιδιαιτερότητες, στις οποίες η ομάδα προσαρμόζεται σε κάθε αγώνα.Έχουν επανέλθει όλοι οι ποδοσφαιριστές, ενώ αυτοί που συμμετείχαν στον προηγούμενο αγώνα στην θέση των όσων έλειπαν, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Τέλος σε ερώτηση εάν υπάρχει σχεδιασμός για ενίσχυση της ομάδας αυτήν την μεταγραφική περίοδο, απάντησε θετικά.

Πάρης Μπακάλης (ποδοσφαιριστής)
Είναι ένα γειτονικό ντέρμπι, η ομάδα θα αντιμετωπίσει και αυτήν την ομάδα όπως κάθε αντίπαλο, με σοβαρότητα, με στόχο την νίκη και τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα έχει δείξει το μέταλλο του πρωταθλητή είναι αήττητη και στο τέλος θα πανηγυρίσουμε εμείς το πρωτάθλημα.

Μπίντσης Νίκος (ποδοσφαιριστής)
Είναι ένα γειτονικό ντέρμπι, για εμάς ο στόχος είναι ξεκάθαρος που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, θέλουμε τους τρεις βαθμούς από αυτόν τον αγώνα και θα κάνουμε τα πάντα για να τους κατακτήσουμε. Όσον αφορά την χρησιμοποίηση μου σε διάφορες θέσεις από τον προπονητή είναι ξεκάθαρο ότι είμαι στην διάθεση του για όποια θέση με χρειαστεί και θα κάνω ότι μου ζητηθεί στον μέγιστο βαθμό για την ομάδα.

Όλη η αγωνιστική του ομίλου:
Γ' Εθνική (2ος Όμιλος | 9η Αγωνιστική)
Κυριακή 15 Ιανουαρίου (15:00)
Μακεδονικός Φούφα- ΦΣ Κοζάνη
ΑΟ Χανιώτης – Καστοριά
Πιερικός- Εθνικός Ν. Κεραμιδίου
Ολυμπιακός Βόλου – Δωτιέας Αγιάς
Κεραυνός Αγγελοχωρίου- Σβορώνος
ΠΑΟΚ Κρηστώνης – Εδεσσαϊκός
ΑΕΠ Κοζάνης – Ελασσόνα

Βαθμολογία
ΦΣ Κοζάνη 20
Πιερικός 16
Εθνικός Κεραμιδίου 13
Κεραυνός Αγγελοχωρίου 12
Μακεδονικός Φούφα 11
Δωτιές Αγιάς 10
Σβορώνος 10
Ελασσόνα 10
Χανιώτη 9
Καστοριά 9
Ολυμπιακός Βόλου 9

ΑΕΠ Κοζάνης 9
Εδεσσαϊκός 7
ΠΑΟΚ Κρηστώνης 7

Η επόμενη 10η αγωνιστική
Κυριακή 22 Ιανουαρίου (15:00)
ΑΟ Χανιώτης – Μακεδονικός Φούφα
ΦΣ Κοζάνη- Πιερικός
Καστοριά- Ολυμπιακός Βόλου
Εθνικός Κεραμιδίου- Κεραυνός Αγγελοχωρίου
Δωτιέας Αγιάς – ΠΑΟΚ Κρηστώνης
Σβορώνος – Ελασσόνα
Εδεσσαϊκός – ΑΕΠ Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.