Τσίπρας σε Ντογιάκο: Παραιτούμαι της βουλευτικής μου ασυλίας, σας περιμένω να με συλλάβετε



 

Ο Αλέξης Τσίπρας καλεί τον Ισίδωρο Ντογιάκο να τον συλλάβει, έπειτα από τη γνωμοδότηση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου πως η Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) δεν έχει αρμοδιότητα να ενημερώνει τους πολίτες για τις παρακολουθήσεις.

Στην ανάρτησή του στα social media ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει: Κύριε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, παραιτούμαι της βουλευτικής μου ασυλίας, σας περιμένω να με συλλάβετε.

Στις 5 Δεκέμβρη του 2022 επισκέφτηκα τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, με αφορμή τα δημοσιεύματα για τη παρακολούθηση των Αρχηγών των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και σειράς πολιτικών προσώπων από την ΕΥΠ.

eradio

2 σχόλια στο άρθρο “Τσίπρας σε Ντογιάκο: Παραιτούμαι της βουλευτικής μου ασυλίας, σας περιμένω να με συλλάβετε

  1. Κυριάκος Τσίπρας και Αλέξης Μητσοτάκης ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ !!
    Αν συγκυβερνήσουν χαρά στους ψυχολόγους !

  2. Δυστυχώς, σε αυτή την τόσο δύσκολη περίοδο για τον τόπο λόγω της απουσίας αληθινής παιδείας κι εθνικών οραμάτων, τα έφερε βλέπετε έτσι η μοίρα, ούτως ώστε να διαχειρίζονται τις τύχες της Ελλάδος τα πολιτικά στρουμφάκια!
    Δεν υπάρχει μεγαλύτερος σύμμαχος του Τσίπρα αυτήν την στιγμή από τον Κούλη σε αυτή την σχέση…στοργικής αλληλεξάρτησης στον αγώνα τους για επιβίωση!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.