Νέο Nutella muffin -Σύμπραξη alfa Αθανάσιος Δ. Κουκουτάρης ΑΕΒΕ και Ferrero στον κλάδο του Food Service



 

Συνεργασία στρατηγικής σημασίας με πρώτο αντικείμενο ένα γλυκό σνακ που αναμένεται να γίνει περιζήτητο στον κλάδο της εστίασης, ανακοινώθηκε πρόσφατα μεταξύ της ελληνικής alfa Αθανάσιος Δ. Κουκουτάρης  ΑΕΒΕ και της ιταλικής Ferrero. Συγκεκριμένα, οι δύο κορυφαίες εταιρείες ενώνουν την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους, παρουσιάζοντας το Nutella muffin – ένα κατεψυγμένο, έτοιμο προς κατανάλωση προϊόν, που απευθύνεται στους καταναλωτές όλων των ηλικιών, για όλες τις ώρες της ημέρας.

Η alfa , ηγέτιδα δύναμη στις κατεψυγμένες πίτες και ζύμες, με εμπειρία άνω των 50 ετών στο χώρο, υποστηρίζει με το δίκτυο των συνεργατών της τη διανομή και διάθεση του νέου Nutella muffin, με το οποίο η Ferrero, γνωστή για τα διάσημα brands σοκολάτας που εκπροσωπεί, πραγματοποιεί την είσοδό της στον τομέα των κατεψυγμένων τροφίμων.

«Η συνεργασία μας με τη Ferrero αποτελεί έναν πολύ σημαντικό σταθμό για την alfa», δήλωσε ο Mimis Badawy, Chief Operating Officer της εταιρείας. «Θέτουμε το αναπτυγμένο δίκτυο διανομής μας στην υπηρεσία ενός ιδιαίτερα πρωτότυπου και εύγευστου προϊόντος με στόχο, χάρη στη σύμπραξη αυτή, να γίνει ανάρπαστο σε χιλιάδες σημεία food service. Πρόκειται για ένα ακόμα κλειδί για το μέλλον των καινοτομιών που σχεδιάζουμε, ανταποδίδοντας την αγάπη των καταναλωτών που μας διατηρούν στην κορυφή».

Μια ξεχωριστή λιχουδιά

Το Nutella muffin αποτελείται από αγνές πρώτες ύλες και εκλεκτά συστατικά, με τη λαχταριστή γεύση της πλούσιας, βελούδινης πραλίνας φουντουκιού. Φτιάχνεται με προζύμι για πιο ισορροπημένη γεύση και γιαούρτι για πιο αφράτο αποτέλεσμα και παραγεμίζεται με την αγαπημένη σε μικρούς και μεγάλους Nutella. Το νέο Nutella muffin είναι έτοιμο, ψημένο στο φούρνο και χρειάζεται μόνο απόψυξη για να καταναλωθεί, προσφέροντας έτσι άμεση απόλαυση, χωρίς καμία άλλη προετοιμασία.

Δυναμικό δίκτυο Food Service 

Το δίκτυο υπηρεσιών εστίασης της alfa  περιλαμβάνει 7 κέντρα διανομής σε όλη την Ελλάδα, από τα οποία το κεντρικό βρίσκεται στη Δυτική Μακεδονία, με υποκαταστήματα σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Ιωάννινα, Κέρκυρα και Πάτρα, καθώς και 40 συνεργαζόμενους χονδρεμπόρους σε όλη την Ελλάδα. Η εταιρεία διαθέτει πάνω από 90 κωδικούς horeca, σε περισσότερα από 6000 σημεία πώλησης, όπως αρτοποιεία, café & take away, ξενοδοχεία, κυλικεία και πολλά άλλα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.