Συνελήφθησαν πέντε άτομα σε περιοχές της Καστοριάς και της Κοζάνης για κατοχή ναρκωτικών ουσιών σε πέντε διαφορετικές περιπτώσεις



 

Συνελήφθησαν το τελευταίο 48ωρο σε περιοχές της Καστοριάς και της Κοζάνης, από αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καστοριάς και Κοζάνης, πέντε (5) ημεδαποί, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, σε πέντε (5) διαφορετικές περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη απογευματινές ώρες της 05-01-2023 στην Καστοριά, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, 31χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη χθες (06-01-2023) απογευματινές ώρες στην Καστοριά, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, 35χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μεικτού βάρους -5,5- γραμμαρίων.

Στην τρίτη περίπτωση, συνελήφθη χθες (06-01-2023) το βράδυ στην Καστοριά, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, 28χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -4- δισκία που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει.

Στην τέταρτη περίπτωση, συνελήφθη χθες (06-01-2023) το βράδυ στην Καστοριά, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, 28χρονη ημεδαπή, διότι στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μεικτού βάρους -4,3- γραμμαρίων.

Στην πέμπτη περίπτωση, συνελήφθη χθες (06-01-2023) το βράδυ σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, 22χρονη ημεδαπή, διότι στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα  ακατέργαστης κάνναβης.

Οι σχετικές δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.