Με το «διπλό» της Νότιγχαμ και τα γκολ στη Φλωρεντία



Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες. Αρκετές οι επιλογές στο σημερινό κουπόνι, το στοιχηματικό ενδιαφέρον μας προσελκύουν δύο αναμετρήσεις. Για τη Serie A, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Σασουόλο, ενώ για το Κύπελλο Αγγλίας, η φορμαρισμένη Νότιγχαμ δοκιμάζεται στην έδρα της Μπλάκπουλ.

 

Ο πληρέστερος οδηγός για το power spin live

 

  1. Φιορεντίνα – Σασουόλο (16:00)

 

Ξεκινάμε από την Α’ Ιταλίας. Η Φιορεντίνα προέρχεται από γκέλα, με 1-1 κόντρα στη Μόντσα και ψάχνει άμεση ανάκαμψη για να μην της «ξεφύγει» η ευρωπαϊκή ζώνη στην κατάταξη. Κακή ήταν και η Σασουόλο στην επανέναρξη, καθώς «ανέστησε» τη Σαμπντόρια, χάνοντας με 2-1, εντός έδρας. Οι δύο ομάδες σκοράρουν με συνέπεια, ενώ οι άμυνές τους αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα. Συνδυασμός που μας κάνει να επιλέξουμε το 2.15 του Over 3.

 

  1. Μπλάκπουλ – Νότιγχαμ (17:00)

 

Νοκ άουτ αναμέτρηση για τους «64» του Κυπέλλου Αγγλίας, με επαναληπτικό (στην έδρα της Νότιγχαμ) σε περίπτωση ισοπαλίας. Προβληματίζει φέτος στην Τσάμπιονσιπ η Μπλάκπουλ, βρίσκεται εντός της ζώνης υποβιβασμού, αγνοώντας τη νίκη εδώ και 9 αγωνιστικές (0-4-5). Σε φάση ανάκαμψης βρίσκεται η Νότιγχαμ, μετά το 1-1 με την Τσέλσι νίκησε 1-0 τη Σαουθάμπτον, εκτός έδρας. Έστω και αλλαγές να κάνει απόψε, έχει το προβάδισμα. Ποντάρουμε στο 1.80 του διπλού.

 

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν  | 21+

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.