Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα



 

Πριν την έναρξη της συνεδρίασης θα πραγματοποιηθεί η κοπή Βασιλόπιτας

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018 (ΦΕΚ 133/19-07-2018 τ.Α΄) Πρόγραμμα «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι», και το  Άρθ. 67, παρ.5 & 167, παρ.1 του Ν 3852/2010, όπως έχουν τροποποιηθεί με τις διατάξεις του αρθ. 184, παρ. 1 και παρ.2 του Ν 4635/2019, καθώς και το άρθρο 78 του ν.4954/2022 «Λήψη αποφάσεων συλλογικών οργάνων ΟΤΑ ά βαθμού και διοικητικών συμβουλίων εποπτευόμενων νομικών τους προσώπων κατά το διάστημα ισχύος των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού CIVID-19» σας παρακαλούμε να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, στο «ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟ» κτήριο του Δήμου Κοζάνης Χαρισίου Μούκα & Κοβεντάρων, στην Κοζάνη, τη Δευτέρα 9-1-2023 και ώρα 19:00  για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων.

 

Η συνεδρίαση  πραγματοποιείται διά ζώσης, (τηρουμένων όλων των εν ισχύ υγειονομικών μέτρων) 

 

                        

                            ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.     Γνωμοδότηση για έγκριση ή μη της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων  του έργου με θέμα: «Διαμόρφωση ισόπεδου κυκλικού κόμβου επί της Ε.Ο. αρ.20 στη διασταύρωση Βατερού Κοζάνης, στην Τ.Κ. Βατερού , Δ.Ε. Κοζάνης , Δήμου Κοζάνης, Π.Ε. Κοζάνης, της  Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας» με φορέα του έργου την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας».

Εισηγητής: κ. Μιλτιάδης Μαγγιρίδης, Αντιδήμαρχος Δήμου Κοζάνης.

2.     Γνωμοδότηση για έγκριση ή μη της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων  του έργου με θέμα: «Μονάδα παραγωγής μεταλλουργικού πυριτίου στις Δ.Ε. Ελλησπόντου και Κοζάνης στο Δήμο Κοζάνης, της Π.Ε. Κοζάνης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας» με φορέα του έργου την ΕΛΛΗΜΕΤ Α.Ε.

Εισηγητής: κ. Μιλτιάδης Μαγγιρίδης, Αντιδήμαρχος Δήμου Κοζάνης.

3.     Γνωμοδότηση για έγκριση ή μη της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων  του έργου με θέμα: Σταθμός παραγωγής Α.Π.Ε. (Φωτοβολταϊκό ισχύος 60MW) με ενσωματωμένη αποθήκευση ηλεκτρικής ενέργειας εγκατεστημένης ισχύος 108ΜW με χρήση Συσσωρευτών Αποθήκευσης και Υποσταθμός Ανύψωσης Μέσης/Υψηλής Τάσης στη θέση “Κούκκος” και Γραμμή Μεταφοράς Υψηλής Τάσης, των Δήμων Γρεβενών, Δεσκάτης και Κοζάνης, Περιφερειακών Ενοτήτων Γρεβενών και Κοζάνης, Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας» με φορέα του έργου την DISPATCH RENEWABLE ENERGY ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ  για τμήμα περίπου 5.122,227m εντός του Δήμου Κοζάνης και της οδού πρόσβασης σε αυτό.

Εισηγητής: κ. Μιλτιάδης Μαγγιρίδης, Αντιδήμαρχος Δήμου Κοζάνης.

4.     Καθορισμός θέσεων και έγκριση θρησκευτικών επετειακών εμποροπανηγύρεων  έτους 2023

Εισηγητής: κ. Δημήτριος Παφύλης Αντιδήμαρχος Δήμου Κοζάνης.

5.     Συγκρότηση επιτροπής συμβιβαστικής επίλυσης φορολογικών διαφορών και αμφισβητήσεων για το έτος 2023.

Εισηγητής: κ. Μάρκος Φλώρος, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης

6.     Ορισμός δύο Δημοτικών Συμβούλων για τη συγκρότηση Επιτροπής εκτίμησης ακινήτων  για το έτος 2023.

Εισηγητής: κ. Μάρκος Φλώρος, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης

7.     Ορισμός μελών Επιτροπής Διενέργειας Δημοπρασιών σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 270/1981 για το έτος 2023.

Εισηγητής: κ. Μάρκος Φλώρος, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης

  Αιτήσεις – έγγραφα – ανακοινώσεις
 

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μεταδίδεται ζωντανά στο κανάλι του YouTube. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την παρακολουθήσουν με αναζήτηση ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟ.

Μέχρι την ημέρα της συνεδρίασης και ώρα 15:00 μπορείτε να επισκεφθείτε το Γραφείο της Γραμματείας Δημοτικού Συμβουλίου για να ενημερωθείτε σχετικά.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΜΑΡΚΟΣ ΦΛΩΡΟΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.