Προς τους δέκα βουλευτές της περιφέρειας δυτικής Μακεδονίας “πάψτε να στρουθοκαμηλίζετε – αν δεν σπάσετε αυγά ομελέτα γιοκ” του Μ. Ραμπίδη



 

Σε τακτά χρονικά διαστήματα γίνεται εσπευσμένη διακομιδή ασθενών από τα πέντε (5) !!! Νοσοκομεία της Περιφέρειάς μας προς αυτά του κέντρου, λόγω ανεπαρκούς παροχής φροντίδας υγείας. Επειδή εσείς ενδιαφέρεστε μόνο να μη χαλάσετε καρδούλες (ψηφουλάκια-πόζες ΦΩΤΟ κ.τ. παρόμοια) και όχι για ένα ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ στην Π.Δ.Μ. μη κάνετε πως δεν βλέπετε:
-Προχθές: Στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για την αεροδιακομιδή ενός 3χρονου αγοριού από το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης στο Παίδων Πεντέλης της Αθήνας,
-Μια ημέρα μετά (χθες) και το αδελφάκι του χρειάστηκε διακομιδή από το Μαμάτσειο στο ΑΧΕΠΑ Θεσ/νίκης. Και τα δυο παιδιά με συμπτώματα αναπνευστικής δυσχέρειας.
-Ένα εξάχρονο αγοράκι από τα Γρεβενά μεταφέρθηκε την Τρίτη 3/1/23 σε Νοσοκομείο της Πάτρας. Υπέστη ανακοπή καρδιάς από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.
Και πέραν της ανεπαρκούς περίθαλψης, την ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΣΥΝΟΔΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ την εκτιμάτε;
Σημ.: Το χάλι σε ελλείψεις των Περιφερειακών Νοσοκομείων έγινε πασίγνωστο και από την επιστημονική μελέτη Τσιόδρα-Λύτρα (ακόμα δεν την είδατε;). Βεβαιώνουν ότι είχαν κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19 σε ποσοστά 40% περισσότερους θανάτους, από αυτά του κέντρου !!!

8 σχόλια στο άρθρο “Προς τους δέκα βουλευτές της περιφέρειας δυτικής Μακεδονίας “πάψτε να στρουθοκαμηλίζετε – αν δεν σπάσετε αυγά ομελέτα γιοκ” του Μ. Ραμπίδη

  1. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ Δ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
    ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 8 ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΛΟΓΩ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ.
    ΘΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ,ΘΑ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ.
    ΘΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

    1. «ΒΟΜΒΑ» Μητσοτάκη: Με ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ θα σώσουμε τις ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ

      ο πρωθυπουργός έκανε για άλλη μια φορά σαφές το πώς αντιλαμβάνεται την «λύση» του δημογραφικού, που δεν είναι άλλη από τον συστηματικό αφελληνισμό και την εισαγωγή ενός ετερόκλητου μείγματος λαών που θα αντικαταστήσει τα κενά γεννήσεων.
      Στο Συνέδριο με θέμα «Δημογραφικό – Η Μεγάλη Πρόκληση» μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, Ο Πρωθυπουργός έκανε λόγο για ένταξη στην ελληνική κοινωνία των νόμιμων μεταναστών.

  2. Στέλιος Κ,καθηγητης,βολιωτης.

    - Edit

    Απαντήστε

    Ο κόπρος του Αυγείου- α ,είχε να καθαρισθει 30 ολόκληρα χρόνια,
    η κόπρος της Νέας Δημοκρατιας,έχει να καθαρισθει 49 χρόνια ,ούτε ο Παπανδρέου μπόρεσε να την καθαρίσει,γιατί μετά Εκεινον,
    Το πασοκ εγινει ο Δούρειος Ίππος, μέσα απ το κοιλωμα του οποίου,
    ξεπετάχτηκαν μισθαρνα όργανα της Δεξιας,της Νέας Δημοκρατιας,οι
    Σημιτη- δες,οι βενιζελοι και οι λοβερδοι,ο,τι πιο φθαρτο ,ο,τι πιο
    σάπιο στην πολιτική σκηνή της Ελλαδος!
    Τόσο σαπιοι,τόσο φασιστοειδη που ξεπούλησαν τον Ανδρεα και συνεργάστηκαν με τον άλλο τυχαρπαστο,τον πολιτικό Εφιάλτη,τον άνθρωπο που
    πρόδωσε την ίδια του την οικογενεια( Νέα Δημοκρατια),ρίχνοντας την κυβερνηση του πατέρα του,του Ευεργέτη του,του Κών.Μητσοτακη!
    Επομένως,τα πολιτικά εγκλήματα και τις παθογένειες 50 χρονων,δεν
    μπορούσε, μέσα σε 4 χρόνια, να τα εξαλείψει ο ΣΥΡΙΖΑ ,πολιτικά εγκλήματα και
    πολιτικά λάθη, κολλημένα ,ανεξίτηλα,σαν στίγματα λεοπαρδαλεως ,πάνω
    στο σώμα της χωρας!
    Τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξανακυβερνησει ,ευχόμαστε να πάρει το φτυάρι
    και να αρχίσει να καθαρίζει την Ολύμπεια κοπρο ,κληροδότημα της Νέας Δημοκρατιας και των μαζί τα φαγαμε ,των Σαμαράδων,των βενιζελων και
    των λοβερδων και του πιο φθαρτου και επικινδυνου πολιτικού του σημερινού
    μητσοτακη,πιο φθαρτος και πιο φθηνός και απ τον Πήλιο Γουσιο-α,που έριξε τον πατέρα του!
    Όλοι δικαιούνται μια δεύτερη ευκαιρία για να γίνουν καλύτεροι και να διορθωσουν και λάθη τους ακομα,μέσα στο διάβα της ζωης!
    Και ο ΣΥΡΙΖΑ,δικαιούται αυτής της Ευκαιριας!
    Τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ,θα τους κρίνουμε στο τέλος της Δεύτερης. Τετραετίας που ξεκινάει,λαου θέλοντος από το ερχόμενο Πάσχα,την ημέρα που θα γιορτάζουμε ΔΥΟ Πασχαλινές μαζι!
    30 χρόνια Κοπρου και ο Ηρακλής ήθελε χρονο να την καθαρίσει,50 χρονων πολιτικής κόπρου,χρειάζεται εύλογο χρόνο ,για να την καθαρίσει ο άνθρωπος της καρδιάς μας, ο Αλέξης.
    Ο πρώτος άνθρωπος της καρδιάς μας υπήρξε ο ΑΝΔΡΕΑΣ!!!
    σαμαραδες,βενιζελοι και λοβερδοι και μητσοτακης,ο νυν,γέννησαν αβραμοπουλους ,σχοιναδες,σπυρακη- δες,Έυες,πατσηδες,πετσηδες,καπατους,χειμαρες με ένα ρο!
    Καλή Φώτιση,καλό βόλι,καλή ψήφο κι αφήστε τους Αγίους Μαργαρίτες !!!σχοιναδες να τρώνε σοκολατακια Καταρ- αμενα,εσύ λαέ,μην τρως από αυτά τα σοκολατακια ,θα δηλητηριασθεις!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.