«Είμαστε συγκλονισμένοι»
Την ίδια ώρα κάτοικοι της περιοχής μιλώντας στο ThessToday.gr δηλώνουν εμφανώς συγκλονισμένοι για την αποτρόπαια υπόθεση, ενώ υποστηρίζουν πως το σημείο που φαίνεται να υπέδειξε η 29χρονη ότι πέταξε το βρέφος είναι πολυσύχναστο και ότι κατά μήκος του δρόμου κυκλοφορούν παντού αδέσποτα.
Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα που φαίνεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα ομολόγησε στις Αρχές τι συνέβη και συνελήφθη.
Η μητέρα φέρεται να έφυγε μαζί με το παιδάκι της από το σπίτι όπου διαμένει με τους γονείς την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς επέστρεψε στο σπίτι χωρίς το παιδί με αποτέλεσμα οι δικοί της να ενημερώσουν τις Αρχές.
Δαγκωματιές από ζώα στο άψυχο κορμάκι του βρέφους εντοπίστηκαν από τους γιατρούς κατά τη διάρκεια της πρώτης εξέτασης σε νοσοκομείο της Βέροιας, με τις αποκαλύψεις για το περιστατικό να είναι συγκλονιστικές.
thestoday.gr