Για περιπτώσεις περιπτώσεις φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και κλοπής συνελήφθησαν τρία άτομα στην πόλη της Φλώρινας



 

Εξιχνιάστηκαν, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, περιπτώσεις φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και κλοπής που διαπράχθηκαν την 25-12-2022 στην πόλη της Φλώρινας και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος τριών (3) ημεδαπών ηλικίας 21,21 και 22 ετών.

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι, τις πρώτες πρωινές ώρες της 25-12-2022 στη Φλώρινα, οι ανωτέρω ημεδαποί προκάλεσαν από κοινού φθορές σε τέσσερα (4) ξύλινα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια του Δήμου Φλώρινας και αφαίρεσαν ένα (1) ηλεκτρικό εργαλείο χρηματικής αξίας -87- ευρώ και διάφορα μικροαντικείμενα. Επιπλέον, έθραυσαν υαλοπίνακα καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας 33χρονου ημεδαπού, χρηματικής αξίας -1500- ευρώ.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.