Συλλυπητήριο μήνυμα του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης



 

Με  περισσή  οδύνη πληροφορηθήκαμε τη θλιβερή είδηση της αναγγελίας θανάτου του αγαπητού μας Συναδέλφου και επί σειρά ετών εκλεγμένου μέλους του Δ.Σ. συλλόγου μας:

ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΚΟΓΚΟΥ

Ο εκλιπών ήταν άνθρωπος της επιστήμης, της δράσης και της κοινωνικής προσφοράς.

Ως ιατρός τίμησε τον Όρκο του Ιπποκράτη, υπηρέτησε την επιστήμη του με ανιδιοτέλεια, αρχικά ως επιμελητής Α’ επισκέπτης στα Κ.Υ. του νομού Κοζάνης, εν συνεχεία ως Ψυχίατρος στο Ι.Κ.Α. Κοζάνης. Συνεργάστηκε με τις δύο Ψυχιατρικές Ιδιωτικές Δομές (Σπινάρη Κοντογούνη) και ολοκλήρωσε ως Διευθυντής της Ψυχιατρικής Κλινικής στο Νοσοκομείο Κοζάνης, προσφέροντας τις ανεκτίμητα πολύτιμες ιατρικές υπηρεσίες στους κατοίκους της ευρύτερης Περιφέρειας Δυτ.Μακεδονίας.

Η πολυμήχανη προσωπικότητά εκφράστηκε  με τη ενεργή συμμετοχή του σε πληθώρα κοινωνικών αγώνων και δραστηριοτήτων,  με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών για τον συνάνθρωπο, με την ευθύτητα, τιμιότητα και αξιοπρέπεια που τον διέκρινε,  αποτελώντας λαμπρό παράδειγμα για τους νέους γιατρούς αλλά και τους συμπολίτες του.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης αποφάσισε ομόφωνα:

  1. Αντί στεφάνου στη σορό του, όπως κατατεθεί χρηματικό ποσό για κοινωφελή σκοπό
  2. Να παραβρεθεί αντιπροσωπεία στην εξόδιο ακολουθία
  3. Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό τύπο.
  4. Να διαβιβαστεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένειά του.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.