Επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων: 5 σημάδια ότι ήρθε η ώρα να πάρετε καινούργια



Αν το επαγγελματικό σας πλυντήριο ρούχων ή στεγνωτήριο είναι χαλασμένο και δεν μπορεί να επισκευαστεί είναι προφανές ότι ήρθε η ώρα να το αντικαταστήσετε. Ωστόσο το να χάλασε το πλυντήριο δεν είναι ο μόνος λόγος για να το αντικαταστήσετε. Πολλές φορές σας συμφέρει να επενδύσετε σε νέο επαγγελματικό πλυντήριο ακόμη κι αν το παλιό σας δουλεύει ακόμα. Δείτε ορισμένα σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να αγοράσετε νέα πλυντήρια ή στεγνωτήρια ρούχων για την επιχείρησή σας.

1. Το κόστος κατανάλωσης είναι πολύ μεγάλο

Αν έχετε ξενοδοχείο, laundry ή άλλη επιχείρηση στην οποία το επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων σας λειτουργεί για πολλές ώρες, τα έξοδα κατανάλωσης ενέργειας μπορεί να είναι πολύ αυξημένα για την επιχείρησή σας.

Τα νέα επαγγελματικά πλυντήρια και στεγνωτήρια ρούχων είναι πολύ πιο αποδοτικά από τα παλιά και απαιτούν πολύ λιγότερη κατανάλωση ενέργειας και νερού. Έτσι η αναβάθμιση του εξοπλισμού σας μπορεί να σας εξοικονομήσει χιλιάδες λίτρα νερού και πολλά χρήματα από την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος ή αερίου.

Έτσι παρ’ όλο που το κόστος του νέου εξοπλισμού μπορεί να σας φανεί βαρύ, γρήγορα θα κάνετε απόσβεση ενώ παράλληλα ίσως προσελκύσετε και πελάτες με οικολογική συνείδηση.

Αν θέτετε να κάνετε το επόμενο να κάνετε μια έρευνα αγοράς θα σας συνιστούσαμε να δείτε τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων της kitchenpro καθώς προσφέρει τις πιο ποιοτικές και οικονομικές λύσεις ενώ ταυτόχρονα έχει πολύ καλές εκπτώσεις όλο το χρόνο.

2. Ο εξοπλισμός σας δείχνει παλιός

Τα παλιά και ξεπερασμένα πλυντήρια και στεγνωτήρια ρούχων δεν κρύβονται. Αν ο εξοπλισμός σας βρίσκεται σε εμφανές σημείο για τους πελάτες, τότε θα δημιουργήσει μία αρνητική συνολική εικόνα για την επιχείρησή σας. Όταν έρθει η ώρα για τους πελάτες σας να επιλέξουν αν θα συνεργαστούν μαζί σας ή με κάποια άλλη εταιρεία, θα προτιμήσουν την επιλογή που δείχνει πιο μοντέρνα και εκσυγχρονισμένη.

3. Ο εξοπλισμός σας είναι αναξιόπιστος

Ο παλαιότερος εξοπλισμός είναι πολύ πιθανό να χαλάσει και να χρειαστεί επισκευές. Αυτό όχι μόνο θα σας κοστίσει χρήματα αλλά θα κάνει και την επιχείρησή σας να μείνει πίσω αφού θα παραμείνουν εκτός λειτουργίας για κάποιο χρονικό διάστημα. Ακόμη κι αν κάνετε σωστή συντήρηση του εξοπλισμού σας, τα πλυντήρια και τα στεγνωτήρια έχουν κι αυτά ημερομηνία λήξης και έρχεται η ώρα που θα πρέπει να τα αντικαταστήσετε.

4. Είστε πίσω στις νέες τεχνολογίες πλυντηρίων

Η τεχνολογία αλλάζει γρήγορα και η βιομηχανία πλυντηρίων δεν αποτελεί εξαίρεση. Οι τεχνολογικές εξελίξεις στον κλάδο τόσο των πλυντηρίων όσο και των στεγνωτηρίων και σιδερωτηρίων είναι σημαντικές τα τελευταία χρόνια και μπορούν να συμβάλουν στη βελτίωση της αποδοτικότητας και αποτελεσματικότητας, στην εξοικονόμηση ενέργειας που αναφέρθηκε, στη μεγαλύτερη αντοχή του πλυντηρίου, στην ευκολία χρήσης αλλά και στο να λειτουργούν πιο αθόρυβα.

5. Δεν ικανοποιεί τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας

Αν τα πλυντήρια που διαθέτετε δεν ανταποκρίνονται στους γρήγορους ρυθμούς της επιχείρησής σας τότε ίσως σας συμφέρει να αγοράσετε μηχανήματα μεγαλύτερης χωρητικότητας, τα οποία μπορούν να διαχειριστούν μεγαλύτερα φορτία και να πλύνουν τα ρούχα πιο γρήγορα και αποτελεσματικά.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.