Φαντασμαγορική η κάθοδος του Αϊ Βασίλη από το Ρολόι των Γρεβενών – «Βούλιαξε» από κόσμο το κέντρο της πόλης (Βίντεο+Φωτογραφίες)



 

Με ιπτάμενα φαναράκια να φωτίζουν τον ουρανό, μέσα σε μία πανδαισία χρωμάτων, μουσικών υποκρούσεων και φωτιστικών εφέ, ο Άγιος Βασίλης εντυπωσίασε μικρούς και μεγάλους με την φαντασμαγορική κάθοδό του από το Ρολόι των Γρεβενών, η οποία έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης 28 Δεκεμβρίου 2022.

Κατά τη διάρκεια της όμορφης αυτής χριστουγεννιάτικης γιορτής του Δήμου Γρεβενών, ο Αϊ Βασίλης μοίρασε χαμογέλα και ευχές στους εκατοντάδες μικρούς μας συνδημότες που είχαν συγκεντρωθεί στην κατάμεστη Πλατεία Ελευθερίας, αφήνοντας πραγματικά συναισθήματα χαράς και ενθουσιασμού με τον μοναδικό ερχομό του από ψηλά, μέσω της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης- Παράρτημα Γρεβενών.

Εν συνεχεία, ο αγαπημένος μας Άγιος, συνοδεία της νεοσύστατης ομάδας κρουστών των Γρεβενών, οδήγησε όλα τα παιδιά στα κοντινά ξύλινα σπιτάκια, προσφέροντας εκεί πολλά δώρα με τη βοήθεια των ξωτικών και με τον Δήμαρχο Γιώργο Δασταμάνη που ήταν παρών, να εύχεται με τη σειρά του Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε δημότες και επισκέπτες.

Παράλληλα, το νεανικό συγκρότημα Ghizeray ταξίδεψε μουσικά τον κόσμο με pop, rock και funk ακούσματα, τα μελή του χορευτικού του Δήμου προσέφεραν συνεχώς ζεστό γλυκό κρασί και νοστιμότατα γλυκίσματα σε όλους τους παρευρισκομένους ενώ κεντρικός παρουσιαστής της εκδήλωσης ήταν ο γνωστός δημοσιογράφος Χρήστος Μίμης.

Γραφείο Τύπου

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Φαντασμαγορική η κάθοδος του Αϊ Βασίλη από το Ρολόι των Γρεβενών – «Βούλιαξε» από κόσμο το κέντρο της πόλης (Βίντεο+Φωτογραφίες)

  1. ο αγαπημένος μας Άγιος ….!!!!!!!

    τον οποίο δεν σταματάμε να ξεφτιλίζουμε , αφού του δώσαμε και σύντροφο !!!! ποιός άγιος και ποιά Αγιο Βασιλίνα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.