Ένα flashback στην παλιά Κοζάνη μέσα από την εφημερίδα ‘ΧΡΟΝΟΣ’ και την ομάδα “Κοζάνη, Μνήμες” (φωτογραφίες και βίντεο)



 

Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE. GR

Ένα ξεχωριστό και νοσταλγικό απόγευμα απόλαυσε το κοινό της πόλης, στην εκδήλωση που διοργάνωσε η εφημερίδα “Χρόνος” Κοζάνης, με αφορμή την συμπλήρωση 42 ετών κυκλοφορίας και τα 10 χρόνια «ζωής» της ομάδας «Κοζάνη, Μνήμες».
Μια μεγάλη εκδήλωση που στήθηκε με αρκετή δουλειά από τους συνεχιστές και συνεργάτες της εφημερίδας, ένα πέρασμα από το 1980 έως το 2010, ταξίδεψε τον κόσμο μέσα από φωτογραφίες και οπτικοακουστικό υλικό πίσω στον “χρόνο”, στην παλιά Κοζάνη, ξυπνώντας μνήμες από μια πόλη διαφορετική.
Η ορχήστρα υπό τη διεύθυνση της Μαρίας Καραγιάννη έντυσε μουσικά τη σκηνή, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά το μουσικό έργο του Κοζανίτη συνθέτη Χάρη Γκατζόφλια, με τίτλο «Ετερόχρονος», το οποίο γράφτηκε αποκλειστικά για την εκδήλωση και είναι εμπνευσμένο από τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας, από το 1980 έως σήμερα.
Η εκδήλωση έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης 28 Δεκεμβρίου 2022, στην κατάμεστη από κόσμο Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης.

 

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ένα flashback στην παλιά Κοζάνη μέσα από την εφημερίδα ‘ΧΡΟΝΟΣ’ και την ομάδα “Κοζάνη, Μνήμες” (φωτογραφίες και βίντεο)

  1. Συγχαρητήρια για την εκδήλωση είμουν παρών Μπράβο στους οργανωτές έβαλαν πολύ μεράκι και πολλή δουλειά αλλά πιστεύω ότι η Κοζάνη διακρίνεται για το πνεύμα της και το χιούμορ της κάτι που δεν το πέρασαν καθόλου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.