O πολυβραβευμένος συνθέτης Σάκης Γκουζώνης επιστρέφει φέτος με το 15ο άλμπουμ του που τιτλοφορείται Wonderful Dream (Θαυμάσιο Όνειρο)



 

Μέσα από το νέο άλμπουμ, ο Σάκης υπογραμμίζει τη σπουδαιότητα που έχουν τα όνειρα που κάνουμε για το μέλλον. Όταν ρωτήθηκε για το κεντρικό θέμα του νέου άλμπουμ του, ο Σάκης δήλωσε: «Αν θέλουμε να είμαστε αληθινά ευτυχισμένοι, πρέπει να ακολουθούμε τα όνειρά μας. Είναι πολύ πιο πιθανό να μετανιώσουμε για τα πράγματα που δεν κάναμε παρά για τα πράγματα που κάναμε».

Το νέο άλμπουμ του Σάκη είναι διαθέσιμο σε μορφή MP3 στον επίσημο ιστότοπό του: https://www.sakisgouzonis.com/sakis-gouzonis-wonderful-dream/

Σχετικά με τον Σάκη:

Ο Σάκης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, ενώ άρχισε να γίνεται γνωστός το 2007 μέσα από το MySpace, το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο παγκοσμίως εκείνη την εποχή. Μέσω του MySpace, η μουσική του προσέλκυσε πάνω από 380.000 φίλους σε πολλές χώρες.

Την επόμενη χρονιά, ο Σάκης έκανε το δισκογραφικό ντεμπούτο του με το άλμπουμ First Contact (Πρώτη Επαφή), ενώ μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει συνολικά 15 άλμπουμ.

Σε διεθνείς μουσικούς διαγωνισμούς, έχει κερδίσει 10 βραβεία, μεταξύ των οποίων είναι και τα εξής: 1ο Βραβείο στον διεθνή Διαγωνισμό Σύνθεσης 2010 για τα μουσικά κομμάτια Seed Of Hope και Eternal Peace, Βραβείο Ημιφιναλίστ στον UK Songwriting Contest 2010 για τα μουσικά κομμάτια Eternal Peace και Elegy, 2ο Βραβείο στον διεθνή Διαγωνισμό Σύνθεσης 2009 για το μουσικό κομμάτι Elohim και 1ο Βραβείο στη 2η Συνάντηση Μουσικής 2009 για το μουσικό άλμπουμ New Earth.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.