Κάνει… πάρτι ο Μίτσελ στο ντέρμπι «Δικεφάλων», επιστρέφει στις νίκες η Τσέλσι



 

Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ, ομοίως και στην Τσάμπιονσιπ. Μπαίνει στον… χορό με εμβόλιμη η Τουρκία, ενώ με δύο ματς ολοκληρώνεται η 10η αγωνιστική στην Basket League.

Δείτε τις επιλογές από τα προγνωστικα στοιχηματοσ της ημέρας.

 

468. Φενέρμπαχτσε – Χατάισπορ (19:00)

Η Φενέρ ηττήθηκε στο ντέρμπι από την Τραμπζονσπόρ, γνωρίζοντας τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα, που είχε ως συνέπεια να τη ρίξει από την κορυφή. Η Χατάισπορ δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμά της κόντρα στην Γκιρεσούνσπορ μέχρι τέλος, δέχθηκε την ισοφάριση και παραμένει σε επαφή με την επικίνδυνη ζώνη. Την περιμένει δύσκολο έργο στο «Σαράτσογλου», η Φενέρ ψάχνει ξέσπασμα και θα ποντάρουμε στο υψηλό σκορ παίρνοντας και κάλυψη. Το Over 3 είναι σε απόδοση 1.95.

 

5183. ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (19:15)

Σφήνα από μπάσκετ πριν πάμε στα αγγλικά ματς. Το ντέρμπι «Δικεφάλων» βρίσκει τις δύο ομάδες να προέρχονται από σπουδαίες ευρωπαϊκές νίκες, που τους έφεραν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο… εφιάλτης των bans έχει επανέλθει στην ΑΕΚ, όμως οι παίχτες δείχνουν να μην επηρεάζονται μέχρι στιγμής. Στον ΠΑΟΚ προέκυψαν τρεις απουσίες, με σημαντικότερη αυτή του βασικού σέντερ, Ρένφρο. Θα περιοριστεί το ήδη μικρό ροτέισον των φιλοξενούμενων, ενώ ο -ίσως καλύτερος παίχτης της ΑΕΚ- Μίτσελ αναμένεται να εκμεταλλευτεί την απουσία του αντίπαλου σέντερ. Θα ποντάρουμε στον άσο σε συνδυασμό με το Over 15,5 πόντων του Μίτσελ, στο 2.50.

 

470. Τσέλσι – Μπόρνμουθ (19:30)

Η Τσέλσι πήγε στη διακοπή αγνοώντας τη νίκη στα 5 τελευταία ματς στην Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας, μάλιστα ηττηθεί στα 3 πιο πρόσφατα. Δεν διακρίνεται κάποια πίεση ακόμα για τον κόουτς Πότερ, ενώ υπάρχει κίνηση για μεταγραφική ενίσχυση. Η Μπόρνμουθ στην επιστροφή από τη διακοπή γνώρισε ήττα-αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ από τη Νιούκαστλ. Αμφίβολος είναι ο σημαντικός μέσος Ταβερνίερ, που ήταν ο κορυφαίος παίχτης της στο τελευταίο ματς Πρωταθλήματος (νίκη 3-0 επί της Έβερτον). Η Μπόρνμουθ έχει βελτιώσει τον τρόπο που αμύνεται, όμως η πίεση για επιστροφή στα τρίποντα του φαβορί δεν της αφήνει μεγάλη αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα. Ποντάρουμε στο combo του άσου με το Under 3,5 σε απόδοση 2.07.

 

474. Μπέρνλι – Μπέρμιγχαμ (22:00)

Κλείνουμε με Τσάμπιονσιπ. Η Μπέρνλι είναι πρωτοπόρος της κατηγορίας και δουλεύει για την εξασφάλιση της ανόδου όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Μεγάλο της όπλο το «Turf Moor», όπου παραμένει αήττητη (8-4-0), με 6 συνεχόμενες νίκες! Η Μπέρμιγχαμ βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας. Προέρχεται από τη νίκη 3-2 επί της Ρέντινγκ, όπου έκανε τα εύκολα… δύσκολα, καθώς κόντεψε να χάσει το προβάδισμα τριών τερμάτων που είχε αποκτήσει. Η Μπέρνλι είναι ικανή να εκμεταλλευτεί την ευκολία που παραβιάζεται η εστία των φιλοξενούμενων, στο 2.02 ανεβαίνει η απόδοση του άσου, ζητώντας παράλληλα και τουλάχιστον 2 γκολ.

 

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.