Νεκρός βρέθηκε 52χρονος στην Καστοριά



Σύμφωνα με πληροφορίες του alphafm.gr νεκρός βρέθηκε πριν από λίγη ώρα, ένας 52χρονος, στην οικία του στην οδό Γράμμου στην Καστοριά. Στο σημείο έφτασε η Αστυνομία, ενώ τη Δευτέρα 26/12, αναμένεται να γίνει η νεκροψία-νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

alphafm.gr

4 σχόλια στο άρθρο “Νεκρός βρέθηκε 52χρονος στην Καστοριά

  1. Το μάθαμε τώρα, αδιευκρίνιστα αίτια θανάτου. Ξαφνικίτηδα όπως συνήθως. Τα αίτια θα τολμήσει να μας τα πει κάποιος ειδικός ; η να ρωτήσουμε κανέναν ψεκασμένο; μιας και οι ειδικοί συνήθως δεν γνωρίζουν…..

    1. Αποκαλύψεις για υποκαταγραφή παρενεργειών από τα εμβόλια στην Ελλάδα από τον Δ.Γάκη: «Δείτε την κατάντια μας» 14-9-21 Breaknews. Η μη συμπλήρωση των κίτρινων καρτών για τις παρενέργειες των εμβολίων θεωρείται εγκληματική και δόλια.

  2. Τα ξαφνικά που δεν είναι ξαφνικά;

    - Edit

    Απαντήστε

    Όλες αυτές οι ξαφνικιτιδες είναι απ τα εμβόλια ,κάθε μερα- κάθε μερα και δύο ή τρεις άνθρωποι φεύγουν,ξαφνικά,στον δρόμο, στην πλατεία, στη δουλεια!
    Κι εγώ που έκανα το εμβόλιο,προβληματίζομαι, πώς ζω ακόμη ή αν πάθω κι εγώ μια ξαφνικιτιδα!
    Το εμβόλιο της γρίπης δεν το φοβάμαι,το άλλο; το τρέμω.
    Ας είμαι,…μόνον εγώ που φοβάμαι κι όχι άλλος κανένας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.