Ομαδικός βιασμός 15χρονου στην Αθήνα: Τραβούσαν βίντεο και το μοίραζαν οι ανήλικοι δράστες – Αναζητούνται δύο άτομα



 

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για την υπόθεση βιασμού 15χρονου αγοριού στην Αθήνα από οκτώ ανηλίκους. Η υπόθεση αφορά σχολείο στη δυτική Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Ίλιον. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανήλικοι φερόμενοι ως δράστες όχι μόνο προέβησαν σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του παιδιού αλλά τραβούσαν βίντεο και στη συνέχεια μοίραζαν το πορνογραφικό υλικό σε άλλα άτομα.
Οι γονείς του θύματος έμαθαν για τα όσα είχαν συμβεί από φίλο του γιου τους και εν συνεχεία πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και προχώρησαν σε καταγγελία.

Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής 6 ανήλικοι, γεννημένοι το 2007, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές αναζητούν ακόμα δύο άτομα, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Τις πράξεις αυτές κατηγορούνται ότι διέπραξαν τουλάχιστον από τις αρχές Νοεμβρίου 2022 έως και τις αρχές Δεκεμβρίου 2022, δηλαδή κακοποίησαν το παιδί, παραπάνω από μία φορές.
Σε βάρος των ανηλίκων, φερόμενων ως δραστών, σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για συμμορία που διέπραξε βιασμό, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων καθώς και για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Τι βρέθηκε στα σπίτια τους
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, ζυγαριά ακριβείας, νάιλον συσκευασία με 5,12 γραμμάρια κάνναβη, μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης καθώς και άλλα αντικείμενα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση και άλλων μελών της συμμορίας συνεχίζονται.

ethnos.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ομαδικός βιασμός 15χρονου στην Αθήνα: Τραβούσαν βίντεο και το μοίραζαν οι ανήλικοι δράστες – Αναζητούνται δύο άτομα

  1. Καθημερινή είδηση πλέον !! πως καταντήσαμε έτσι

    Νους απομακρυσμένος από το Θεό, λένε οι Πατέρες της Εκκλησίας μας, θηριώδης ή δαιμονιώδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.